"Ne güzeldir kumsalda dolaşmak öyle değil mi? Kayalara hızla çarpan dalgaları izlemek, derin, mavi denizin keskin kokusunu zevkle ciğerlerimize doldurmak, sadece doğanın muazzam sesiyle kulağımızı dinlendirmek. 

Ne güzeldir sevdiğinle dolaşmak öyle değil mi? Atılan adımların arkasına bakmadan ilerlemek, gönülü başka bir gönüle teslim etmek ve ona sahip olmak, aşkla atan kalplerin sesiyle, zevkle kulağımızı dinlendirmek... "

Kolay değildir bir şeyleri elde etmek ve kaybetmek.Hayatta zevk aldığımız şeyleri yapmak ile zevk aldığımız kişiyle yapmak arasında dağlar kadar fark vardır.Farkedilmez ki eğer bir kalp bir kalbe gerçekten bağlanmışsa onun için gerekirse aile bağını bile keser.Ama karşılıklı bu derin sevgi bağı koparsa, yaşam bağını bile keser.Aşk da bu değil midir zaten? Duyguların esiri olan bu tutku kimi zaman bir tüy kadar hafif kimi zamansa bir kılıç kadar keskin olabilir.

Aşk denildiğinde yalnızca 3 harften ibaret sanılmamalıdır.Her bir harfin arkasında bir kod saklıdır;Acı, tutku ve sevgi... 

( Aşkım Kumsalım başlıklı yazı Rüya tarafından 15.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu