İçinde “Sen Ve Ben” Olan Bir Dünya.


İçinde “Sen Ve Ben” Olan Bir Dünya.

 

Üç harf  ”gel” bunu anlamak o kadar zor mu acaba? Gizemli bir dünya yolculuğu olsa da ikimize ait bir yolculuk, içinde kendimizi bulacağımız, kendimiz olacağımız bir dünya. Bunu anlamak o kadar zor mu acaba? Gitmeyi seçtin ve gittin. Sürekli beni yalnızlığa kendini de bilinmezliğe götürdün mutlu musun simdi?

Aşk

İçinde kendimizi bulacağımız bir dünyaydı. İçinde “sen ve ben” olan bir dünya. İçinde “ben” olmayan bir dünyaya beni de içinde ”sen” olmayan bir hayat içinde bıraktın. Bunu anlatmak o kadar basit değil, anlatırken yüreğim parçalanıyor, lakin sen duyarsız kalarak hissizce çekip gitmeyi seçtin. İşte benim bu fark edişim yenilgi ile başlarken belki onun için bir zaferdi bilemeyiz o şimdi uzaklarda… Kalbimin onun uzaklarda yalnız ya da korku içinde olmasını düşünerek sancılar çekmekte, ”o iyi olsun da ben dayanırım bu hasrete” demek en güzeli olsa gerek. Araya hayat mücadelesi girer belki bir şekilde unutur giderim unutmanın bir yolu varsa eğer. Kendime ve ona bir şans vererek gelmesini umut ediyorum. Korkuyu hayatımdan çıkararak korkarak aşk yaşanmaz prensibi gereğince körkuyuda silmeye çalışsam da pek becerikli olamıyorum. Artık başka hayatları yaşayarak birbirimize yabancı mı olacağız? Hayır, bunu kabul edemem mümkün değil, seni içimde ölene kadar taşıyacağım.

Mehmet Aluç


( İçinde “Sen Ve Ben” Olan Bir Dünya. başlıklı yazı kul mehmet tarafından 30.06.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu