Unutamıyorum

Bugün günlerden 2 Temmuz 2024,


Sanıyorum bundan 25 yıl önce, kendime verdiğim bir söz vardı. Başladığım hiçbir işi yarım bırakmayacaktım.  Yıllar İçinde bunu gerçekten başardım, aralarda benim elimde olmayan sebeplerden dolayı yarım kalmışlıklarım vardır.

Birkaç ay önce, yıllardır yazıp yazıp sakladığım şiirlerimi sakladığım sandığımın kapağını açtım ve bu şiirleri paylaşmaya karar verdim.


Internet sitesine girdiğimde bir edebi şiirler Platformu buldum: Doğruyu söylemek gerekirse, gerek sayfa düzeni gerek şiirlerin yükleniş şekli ile hoşuma gitmedi: Sayfaya kayıt olmamla birlikte ilk yarım saat içinde” Tanışabilir miyiz?” mesajları ile karşılaştım.

“Allah Allah ben nereye düştüm ya?” dedim. Edebi şiirler sitesine kayıt olmak isterken; tanışma programında hissettim kendimi:)))


İnsanın yanlış yerde olduğunu; çok hızlı bir şekilde fark edebilmesi ne kadar güzel değil mi? Sonrasında edebiyatevi.com adresinin şiir yarışması duyurusu ile karşılaştım. Kayıt oldum ve çok eski şiirlerimden başlayarak paylaşmaya başladım. Tabii ki bilindiği üzere yarışmanın bazı şartları vardı. En az 50 şiir/ yazı paylaşımı ve 200 üzeri nitelikli yorum!

Bu 200 üzeri nitelikli yorum meselesi 50 şiir paylaşmaktan çok daha fazla büyümüştü gözümde. Ama şimdi şiir paylaşmaktan çok yorum yapmaktan hoşlanıyorum desem yalan olmaz.


Uzun lafın kısası başladığım bir işi yarım bırakmamak adına eksik olan son şiirlerimi yükleyip yarışmaya şiir göndermeye karar verdim. 

Her kategoride beş şiir paylaşma hakkım olduğuna göre şiir kategorisindeki limitlerimi doldurdum .O yüzden 1998 yılında yani ben 18 yaşındayken yazmış olduğum “UNUTAMIYORUM” şiirimi deneme yazıları altında paylaşıyorum. Çünkü, limitlerimi dolduramazsam eğer,  ben de unutamayacağım bu yarım kalmışlığı..:)



02.07.2024

Elvin Öksel 


( Unutamıyorum başlıklı yazı Elvin Öksel tarafından 2.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu