''Üçüncü Cihan Harbi ne zaman başlayacak!?'' sorusuna cevabımız!
''07 Ekim 2023 tarihinde 3. Cihan Harbi fiilen Gazze’de başladı'' olacaktır.
Ama tek farkla ki; mazlum ama mağrur kahraman Filistinliler tüm cihanla savaşıyor! Dünya tarihinde böyle dengesiz bir cihan harbi olmadı!
Birinci ve İkinci Cihan harblerinde İttifak Kuvvetleriyle, İtilâf Kuvvetlerisavaşıyorlardı!
Bu iki savaşın neticesinde önce Cihan Devletimiz Osmanlı yıktırıldı! Sonra da meydanı boş bulan çakallar, itler ve tilkiler Filistini işgal ettirerek Telaviv merkezli sözde İtrail Devletini kurduttular!
Bu sene ise “Yeni Dünya Düzeni!”dümeniyle Filistin Topraklarına tüm güçleriyle saldırarak Üçüncü Cihan harbini başlattılar!
ABD şeytanının önderliğinde tüm Dünya İttifak Kuvvetleriyle  Filistindeki bir avuç İman Kuvvetinin Cihan Savaşı!

İçimizdeki bir takım şaşkın ve şaşırtan medya ''dikkatleri'' güya olabilecek Üçüncü Cihan harbine çevirirken bilerek veya bilmeden Gazze merkezli Üçüncü Cihan Savaşınıgündem dışına taşıyarak, yaşanan mezalimi örtbas etmeye, Filistin direnişini unutturma gafletine düştüklerini ibretle ve hayretle izliyoruz!
Her gün Camiler, Okullar ve Hastahaneler bombalanıp yüzlerce bebek, çocuk, kadın, ihtiyar katledilirken kamuoyu güya olabilecek üçüncü Cihan Harbi senaryolarıyla meşgul edilip aldatılıyor ve uyutuluyor.
Evet!
Fas’tan Afganistan’a kadar kurulması planlanan Büyük İsrail İmparatorluğunun inşaası için önce Üçüncü Cihan Harbinin önündeki en büyük engel Afganistan, Irak, Suriye ve Libya  topraklarını bölüp parçaladılar!
Mısır’ı darbeyle kuklalarının kontrollerine verdiler! Suud, BAE vb. ülkeleri de tehditle, şantajla etkisiz ve tepkisiz hale getirdiler!
İtrail’in önündeki bu engeller kaldırılınca İspanya hariç AB ve Türkiye hariç NATO’nun öncülüğünde İtrail’in Filistin’e asrın en büyük saldırısı olan Üçüncü Cihan Harbini fiilen başlattılar!
Tam bin yıldır yeryüzü mazlumlarının abisi ve hamisi olmuş Selçuklu, Osmanlı’nın Anadolu’daki biz varisleri particilikle, ırkçılıkla, mezhebçilikle birbirimizi yerken Mescid-i Aksa’mızın muhafızları Kahraman Filistinliler tek başına tam on aydır aralıksız gece ve gündüz tüm dünya Siyon-Haç ittifakıyla savaşıyorlar!
Hamas Siyasi Organizasyonuna bağlı, Ümmet-i Muhammed'in övüncü Kahraman Kassam Tugayları'da, Allah'ın yardımıyla İtrail Silahlı Eşkiya Kuvvetlerine asrın en büyük yenilgisini ve hezimetini  tattırıyor elhamdulillah!
İşgalci İtrail’deki hiçbir bebeğe, çocuğa, kadına ve yaşlıya zarar vermeden korkusuzca savaşmaya devam ediyorlar!
Ama ne acı bir gerçek ki!
İtrail’in Filistin'le başladığı 3. Cihan harbini durdurmak halkı Müslüman Ülkelerdeki İsrailci Sosyal, siyasi ve İktisadi işbirlikçi gafil ve hainlerinzayıflatılmasına ve yenilmesine bağlı!
Ama, Dünya Müslümanları Maç seyreder gibi bu dengesiz savaşı izleme gafletlni hatta eğlence ihanetini yaşıyor!
Cılız Protesto yürüyüşleri ve azınlık sayılacak ekonomik boykotlar Zalimlerin sadece iştahını azdırıyor!
Halâ Müslümanların ülkelerinde Mcdonald, Burger King vs… siyonist sermayenin bilumum işletmeleri gafil müslümanlarla dolup taşıyor!
Halâ Coca Cola su gibi içiliyor!
Halâ içimizdeki gafillerce yahudiye satılmış sular satış rekorları kırıyor!
Halâ İzrail elçilikleri açık!
Halâ İstiklal Savaşlarını veren Kahraman Filistinlilere Terörist diyebilen Medyadaki ve Milli Meclisimizdeki  İsrailciler  taraftar bulmaya devam ediyor!
Halâ Aile birliğimizi parçalamaya devam eden İtrailci feminist, cinsi sapkın LGBT’li lûtist, ahlaksız reziller revaçta!!!!
Ve halâ İtrail’in yayılmasına en büyük engel gördükleri Türkiyemizi parçalamak ve kalkınmasını önlemek için görevli İtrailci Siyasiler Mecliste ve silahlı İtrailci PKK ve DHKP taraftarları her yerde cirit atıyorlar!
Ve Halâ Filistin'in korkusuz ve cesur halkları bir Cihan Harbi savaşı yaparken Kültür Bakanlığı ve bazı Belediyeler Festival Karnavalı rezaletleriyle bebek katillerini sevindirmeye, mazlum Filistinli kardeşlerimizin ahını almaYa devam ediyorlar!
Mazlum Filistinli ağlarken gülmek eğlenmek bize yakışmaz!
Başımıza daha büyük afâd belaları gelmeden bu tip sapkın eğlenceleri acilen iptal ettirmeliyiz!
Gayretullaha dokunabilecek, büyük afet ve musibetlerin kapısını aralayacak, inadına devam ettirtilen karnaval gibi eğlenceleri terk etmeliyiz!
Netice;
Halkı Müslüman Ülkelerin içindeki etkili İtrailci Masonik İlmi, iktisadi, Siyasi ve sosyal odaklar, localar yenildikçe İtrail yenilecek ve devam eden üçüncü Cihan harbi İtrail’in sonunu ilan edecek İnşallah!
Allahımız İsm-i Azamı hürmetine Ülkemizi ve tüm Müslümanları Siyonist İzrail’in Azrail'i eylesin!
Mukaddes Beldelerin ve Vatanımızı işgale hazırlanan Siyon-Haç şer Ebrehe ordularının Ebabil kuşları eylesin!
Hepimizin İmani, İlmi, Ameli ve Ahlaki çalışmalarımızı  Siccil taşları kılsın!
Amiin
Kahrolsun Siyonist İtrail ve İzrailci İşbirlikçileri!
Yaşasın Şanlı Filistin Mücadelemiz!
Yaşasın Mücahid Kassam Tugayları!
Yaşasın Kudüs-ü Şerif ve Mescid-i Aksayı yeniden fethedecek onurlu mücadelemiz

Selam ve dua ile


( Üçüncü Cihan Harbi başlıklı yazı Mustafaoglu tarafından 19.07.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu