Selamünaleyküm! Ben Elif Hilal.
Yazmaya size kendimden bahsederek başlamak istiyorum.


Ben bu sitede yıllar önce editörlük yapan Ayşenur Kaya Aydoğan’ın kızıyım. Siteyi annemin kontrolü ile kullanmaya başladım.


5. sınıfa geçtim. Balıkesir Şule Yüksel Şenler Proje İmam Hatip Ortaokulunu kazandım, nasipse bu yıl oraya başlıyorum.


Okul başladığında kitap yazmayı planlıyorum. Bunu planlarken annemin bu siteden bana bahsetmesi ve siteye başlama hikayesini dinledikten sonra burada da köşe yazıları ve şiirler yazmak istedim. Hobilerim genellikle odama çekilip müzik dinlerken resim çizmek ama bunun yanında da yazmaya bayılıyorum. :)


Ayrıca ben Kedilere ÖLÜRÜM ÖLÜRÜMMMMM. Bir kedim var anlayacağınız. Adı da minnoş. =) Sınırlı saatler içinde telefona ve bilgisayara da bakıyorum elbette. Oralarda da genellikle Pinterest’te dolaşıyorum. Ve canva programlarını kullanıyorum. Biraz grafikerlik de var anlayacağınız. =)  
Annemin burayı sosyal medyada dolaşırken nasıl bulduğunu dinledim. Bana buradan sonra hayatında olan güzelliklerden bahsetti. Ve ben de burada yer almak istedim.
Mesela bende kendimi geliştirip annem gibi burada editör olmak isterdim ama bu iş biraz değil bayağı zor. :D bu hedefe ulaşmak için çooooook çalışmam, okumam, yazmam ve araştırmam gerekiyor. Bunun farkındayım. =)  


Ben İyi bir seviyeye gelip yazar olmak, faydalı şeyler üretmek için yazıyorum ve yazacağım. (Diğer yazılarımda bu konudan detaylıca bahsedeceğim sizlere)
Şimdilik bu kadar yeter sanırım.


Yazıma yorum yapmanızı, tavsiyelerde bulunmanızı çok isterim. =)
Edebiyat evi ailesine geldiğim için mutlu ve başarılı olacağıma inanıyorum.


Allah’a emanet.

Elif Hilal Aydoğan


 

( Merhaba Ben Hilal başlıklı yazı hilal tarafından 10.08.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu