Dünyanın Kaderi Mi Bu

A A Denemeleri DÜNYANIN KADERİ Mİ BU?

DÜNYANIN KADERİ Mİ BU?

Son yüzyıllarda bizim milletimizin başına binlerce çorap örüldü. Osmanlı’nın adım adım gerilemesi, batının yani Yeni Roma’nın ilerlemesi bizi yeni bir kadere yuvarladı. Dünyaya 6 asır adalet getirmiş bir devlet ve 100 yıllık bir ışık medeniyeti söndürülmüş, ortalık zifiri karanlığa boğulmuştu.

İslam Medeniyetinin kutlu ışığı dünyayı aydınlatıyor, bundan ehl-i küfür de istifade ediyordu. Ama ne oldu; son yüzyıllarda inkıraza uğrayan bu kutlu medeniyetin ışığı söndürüldü. Adalet yerini zulme bıraktı. Şimdi dünyaya Yeni Roma hakimdir ve dünyayı demir yumruğuyla yönetmektedir. Bu demir yumruk vurduğu her yerde kan ve gözyaşı seline neden olmaktadır. Yıktığı yuvalar, perişan ettiği topluluklar günden güne artmaktadır. Hiçbir vakit geçmemektedir ki bir topluluk veya milletin üstüne felaket gelmesin.

Bu yeni Roma’nın adı ABD’dir. Ve AB onun suç ortağıdır. Bu yeni Romanın çift kanatlı olduğunu daha önce söylemiştik. Öbür kanadı Çin ve Rusya’nın tamamladığını hatırlatalım. 

Bu Yeni Roma’nın Eski Roma’dan bir farkı var; bu kez gündemde büyük bir güç meydana gelmiş, o gücün geleceğe yönelik büyük hedefleri ve dünya üzerinde büyük projeleri bulunmakta.

Bu güç Siyonizm’dir ve bu güç Yeni Roma’yı elinde oynatmakta, onun bütün gücünü kendi kirli projesi ve dünyayı huzursuzluğa boğacak emelleri yönünde kullanmaktadır.Bu yüzdendir ki dünyanın bir günü diğerinden daha iyi olmamakta, masum ve mazlum halklar inim inim inlemektedir.

BU MAKÛS TALİHİ YENECEK BİR GÜÇ TE UFUKLARDA GÖRÜNMEMEKTEDİR. BU GÜN DÜNYANIN HER TARAFINDA GÖRÜLEN BUNCA KARIŞIKLIK VE KARGAŞANIN BAŞ AMİLİ KURULU BU DÜZEN VE HÂKİM GÜÇ ODAKLARIDIR.

Bu odaklar tüm güç ve kuvvetini dünyayı karıştırmak ve kargaşa üretmekte kullanmakta, tüm evreni bir yangın yerine çevirmektedir. Buradan kurtuluş, bu kısır döngüden çıkış oldukça zor görünmektedir. Bunun için tek yolun dünyada yeniden büyük İslam medeniyetinin hâkimiyetidir. Ama bu da oldukça zordur. 

Ufukta böyle bir diriliş ve uyanış hareketi görülmemektedir.
Yeni Roma’nın sömürmeye dayalı hâkimiyeti yerine, adalet medeniyetinin her tarafa sulh ve sükûn getiren iklimine ihtiyacımız var. 

Adalet medeniyetinin kurulması ve dünyaya barışın gelmesi ancak ve ancak Müslümanların birleşmesi, başlarındaki kukla yöneticileri egale etmesi, yumuşak bir geçişle demokratik düzeni tesis etmeleri ve İslam birliğini sağlamalarıyla mümkündür.

Bu İslam birliği dünya için son kurtuluş ümididir, her ne olursa olsun bu hedefe doğru gerekli adımlar atılmalı, ön çalışmalar yapılmalıdır. Siyonizm’in Büyük İsrail ve dünya hâkimiyetine karşın Büyük İslam Birliği daha adil bir rüya ve daha mutlu bir dünyanın tasarımı olacaktır.

Aksi halde dünya Siyonizm’in tehlikeli projelerine kurban edilecek, bütün insanlık Yahudi’ye köleliğe zorlanacak, Firavun zulmü bu kez bütün insanlığa uygulanacaktır.

Ahmet Kemal
Kayıt Tarihi : 11.10.2014
DÜNYANIN KADERİ Mİ BU
( Dünyanın Kaderi Mi Bu başlıklı yazı EDİP GÜL tarafından 21.08.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu