Kim Gelmiş
KİM GELMİŞ
Adam banyodayken kapı çalındı, karısına bir bakıver, kim gelmiş öğren, dedi. Kadın kapıyı açınca karşısında bir adam gördü. Adam, "Ali bey evde mi?" diye sordu. "Evde ama banyoda, dedi kadın. Ne söyleyecekseniz bana söyleyin. Ben kendisine iletirim."
"Siz onun kızı mısınız?"
"Hayır, karısıyım."
Adam kadını süzdü, "Olamaz. Böyle genç ve güzel bir karısı varmış demek ki" diye dudak büktü.
Kocasından böyle bir güzel söz duyamayan kadın gülümsedi.
Adam, "Ne de güzel gülüyorsunuz. Size bir teklifim var, dedi. Bana bir öpücük verirseniz bin lira veririm."
Kadın önce şaşırdı, kızdı ama, "Kim görecek canım. Öpücük bir dakika sürmez. Bir dakikada bin lira kazanmak güzel şey doğrusu" diye düşünerek adamın kendisini öpmesine izin verdi.
Bir süre sonra adam gitti. Banyodan çıkan koca gelenin kim olduğunu sordu. Karısı, "arkadaşınmış" dedi. Erkek, "Bana bin lira borcu vardı. Onu getirecekti. Getirdi mi?" diye sordu.
Kadın ne diyeceğini bilemedi.
( Kim Gelmiş başlıklı yazı ERHAN TIĞLI tarafından 13.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu