Pazar  günleri derin bir sessizliğe bürünür koca şehir,bazı iş yerleri kapalı olurken bazısı da öğleden sonra açılarak müşterisini bekler.Sokaklarda  kalabalık gözlenmezken trafik de sakindir kimi pikniğe gitmiştir kimi memleketine kimi denize kimi de evlerinde koltuğa uzanıp dinleniyordur.Bu izin gününün getirdiği sakinlikten olsa gerek,hemen hemen tüm sınavlar pazar günü gerçekleştirilmektedir.

Özel sektörde görev yapan müdürler pazar günü izin kullanır genellikle, o gün, iş yerinde bir bayram havası yaşanır,herkes yaptığı işi içinden geldiği gibi yapar büyük özveriyle,mutludurlar.İşten kaytaranlar yok mudur,fazlasıyla...

Bizim için pazar günleri  maceralardan ibarettir; kavgalar,tartışmalar,iş kazaları,teknik arızalar yani bütün günlerin çuvala girmişçesine  tüm aksilikler hep o güne denk gelir.
Dün işin en yoğun olduğu anlarındayız bir gelişme yaşandı:
-Nebi usta işi bırakmış.
-Aaa,neden?
-Garsonla tartışmış.
-Koskoca adam hemen tartışmakla iş  mi bırakılırmış?
-Bırakmış işte,gitmiş.

Şaşırdım mı,hayır çünkü ustalar,hocalar,doktorlar ve kadınlar hem nazlı olurlar hem de atarlı.

( Pazar Günleri başlıklı yazı berberce tarafından 17.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu