SÖMÜRGECİLİK NASIL ÇALIŞIR?


Sömürgeciliğin nasıl çalıştığını artık biliyoruz; hemen hemen her uzman kişi, her toplantıda batının bizi eğitim yoluyla ve diğer yollarla nasıl sömürdüğünü tafsilatlı anlatır. Hep anlatırlar! Çare? Sömürülmekten nasıl kurtulacağımızı ifade edecek irade var mı? Varsa da bu irade, idare emrini eline alabilmiş mi? Sorular çok.. cevap! Yok!


Şuna benziyor: Son 1 yıldır katil Siyonistler Filistin'i bitirmek için tarihte görülmemiş katliama, her saniye yeni imzalar atmaya devam ediyor.. Bütün Müslüman ülkelerin idarecileri ve medyası bunun AYRINTILI HABERİNİ SANİYE SANİYE vermekle meşgul tam 12 aydır...


Yani biz, sömürülme eğitiminin de devam ettiğini ve burada eğitimcilerin en hafif tabiriyle çaresizliğini anlamış oluyoruz bu süreçte! Sömürüyse tam gaz!


Sömürünün devamının en güzel fotoğrafı bence;
 GEMİ batıya doğru tam yol ileri gidiyor, bizler güvertedeki o büyüüüük yüzme havuzunun kenarında duran BEYTULLAH FOTOĞRAFINA DOĞRU YÜZÜYORUZ! ve, yolumuzun Mekke'ye çıkacağını sanıyoruz!


Yani…


İsrail öldürmeye devam ediyor..


Biz, toplanıyoruz “İsrail öldürüyor!” diyoruz ve DAĞILIYORUZ!


Batı sömürmeye devam ediyor..


Biz, toplanıyoruz “Batı sömürüyor!” diyoruz ve DAĞILIYORUZ!


Bütün toplantılar dağılmak için yapılıyor! (Organizasyonun kazancı oluyor sadece; MADDETEN!)

Selametler diliyorum.


Murat Kahraman Murâdî

23.09.2024/İst.


( Sömürgecilik Nasıl Çalışır başlıklı yazı Murat Kahraman tarafından 23.09.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu