Oynak Bir Okul Anısı
Geliverin, Erhan Hocaya Bir Şey Oldu!
Öğretmenliğim sırasında öğrencilerle bir okul gezisi yapmıştık.
Arabamız bir yerde mola verince öğretmen ve öğrencilerin çoğu dışarı çıktı. İçerde son sınıf öğrencileriyle ben kaldım. Öğrenciler oyun oynuyorlardı. Beni de oynamaya çağırdılar. Kabul etmek istemedim. Yalvardılar, “Hocam, ne olur biraz oynayıverin. Merak etmeyin, otoriteniz sarsılmaz. Biz mezun olup gideceğiz nasıl olsa. Ne olur, hatırımızı kırmayın” dediler.
Peki deyip oyunlarına katıldım. O sırada lise birinci sınıf öğrencilerinden biri otobüsten bir şey almak için içeri girince benim oynayışımı görüp hayrete düşüyor ve moladaki öğretmenlerin yanına koşuyor, heyecanla “Geliverin Erhan hocaya bir şey oldu” diye bağırıyor. Öğretmenler kiriz falan geçirdim sanıp geldiklerine beni oynar görünce kahkahalarla gülmeye başladılar.
Bir 1 kişi ve sarı saç görseli olabilir
Tüm ifadeler
( Oynak Bir Okul Anısı başlıklı yazı ERHAN TIĞLI tarafından 14.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu