Sevgili Arkadaşlar,

Çok sıkıntılı günler yaşadım ve kısmen halen sürüyor, buraya roman gibi yaşadıklarımı yazmak istemiyorum. Bugüne kadar olduğu gibi tüm taahhütlerimi yerine getireceğimden zerrece şüpheniz olmasın. Adem beyimizin güvenini elimde olmadan zedeledim. Bugün yarın bugün yarın diye diye en az 3-4 kere verdiğim sözleri öteledim ama tüm dediklerim harfiyen doğruydu. Bütün değerlerim üzerine yemin ederim ki çok kısa bir süre içerisinde tüm ödüllerimizi bizzat Adem Beyin üzerinden havale ederek ödeyeceğim. Zaten ödememek gibi bir haysiyetsizlik saniye olsun aklımdan geçmedi, geçmeyecek. Hepinizden ve bilhassa Adem beyden çok özür diliyorum. Bu husus inanınız beni de çok yıprattı. Ben her sözümü yerine getiririm Allah'ın izniyle.

Net bir gün veremiyorum ama özellikle mali açıdan toparlamaya başladım. Kasım ayı içerisinde ödemiş olacağım, belki bir kaç gün belki de 10-15 gün sonra, ama Kasım ayında ödeyeceğim. İtibar hepimiz için en önemli kavram. Hayat; bir taahhütde bulunup da bunu gerçekleştiremeyecek kadar ucuz değil.

Sizleri üzdüğüm ve tereddütlere sevk ettiğim için gerçekten çok ama çok üzgünüm.

Sözümde duracağım.
Selam ve saygılarımla.
Mehmet Çağatay Ünlütürk
( Özür Diliyorum başlıklı yazı MCU :) tarafından 26.10.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu