Sitede bulunan tüm yazar ve kalem arkadaşların resim yerine kara kurdela koyduklarını gördüm. İçim bir kez daha yandı ama bu şekilde yasta olmuş havası vermekte işime gelmiyor. Acımı içime atarım fakat bir Ülkeyi ve bir Milleti mateme sokturduk dedirtip de bu şeref yoksunu insanlık fukarası Ülke (İsrail ) ile insanlarını asla içdende olsa neşelendiremem.

Yasımız ve acımız içimizde olup göz yaşımızı içimize aktalım ama Bir Türk'ün dünyaya bedel olacağını kalemimizlede olsa aleme bildirelim derim.

Bizi ilahi güçden başka hiç bir devlet hiçbir kahbe millet ve onların kalleş kursunları mermileri ve roketleri ya da kısaca silahları yıldıramaz bunu bildirelim. Gerek millet gerekse Devlet olarak.

Saygılar herkese Sabır milletimize Dualaar şehitlerimize olsun.
( Neden Kara Kurdela başlıklı yazı R.Kahvecioğlu tarafından 2.06.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu