Biliyormusun veya farkındamısınız bilmiyorum.Ailecek bir yerlere yaya olarak giderken bilhassa çcuk olan aileler çocukların ellerinden tutar onları dışardan gelebilecek tehlikelere karşı; ama ne hikmetse canın pahasına korudukları evlatlarını hep yol kenarında onlar vardır.
Araçların gelip gittikleri yerlerde aslında çocukları duvar kenarında kalacak şekilde ellerinden tutsalar daha iyi olmazmı,daha güvende olmazmı bu olaya hep benim dikkatimi çekmişdir.
Topluma bu konu bir mesaj vermek için bu düşüncelerimi sizlerle paylaşıyorum.Sizlerde bu konuda bir gözlem yapar toplumu uyarırsanız gelecek neslimizi korumuş oluruz diye düşünüyorum.
Saygılarımla;
( Hatalarımızı Tanıyalım başlıklı yazı durmusali-pi tarafından 5.07.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu