1 Muhteşem Buluşma
      MUHTEŞEM BULUŞMA
 
 Ben İstanbul buluşması için tam iki ay önce heyecan ve hayallerle yaşadım.Bir ay önceden uçak biletimi aldım.O güzel an gelip çattı,Adana'ya servisle geldim işlemlerimi bitirip uçağa bindim o anda evet gidiyorum inşallah Allah tamamına erdirir dedim .İçimden dua ediyorum kazasız belasız sende yaz ailemizin toplantısında olmalıydım ve Sabiha Gökçen'de idim heyecan doruktaydı,kimler geldi?Nasıl geçecekti,aylarca beklediğim günler geçmiyordu,işte o an gelmişti saat 12-00 başladı ve zaman ne çabuk geçmişti anlamadım ayrılma zamanı gelmişti arkadaşlarımın güzel sohbetne doyamadan ayrılıyordum
saat 18-00 de vedalaşmalar başladı ve İzmir'de görüşmek üzere dedik ayrıldık.

Herkes birşeyler yazıp çizdi,isanbul buluşmamız hakında ben biraz buruk ayrıldım bazı arkadaşlarımız ayrı gurup oluştu ve onlar kimdi? Ben tanımadım hala merak ediyorum,biz neden oradaydık gaye sende yaz ailesinin buluşup tanışması değilmiydi?

Aleyna yaş olarak çok küçüktü ama yüreği mangal gibi idi çok tatlı sevecen ve sende yazın ev sahipliğini o yaptı gülücük dağıttı,bayıldım ona,herkes keşke bu yavrumuz gibi olabilseydi.Tabi içimizde çok candan kişiler vardı,tanışıp kaynaştığım kangam Atiye Danış,Oya Gedik,Adem ,İbrahim  hocam ,Makberi, Zekeriya,Ebru, Canan ,Yasemin gibi arkadaşlarım çoktu sevecen candan ben İzmir toplantısının daha candan içten güzel paylaşım sevgiye  imza atmalıyız.

Ve sevgi selinin akmasını amacına ulaşmasını temeni ediyorum.İstanbul buluşmasına katılıp bizimle  olan aynı heyecan ve güzellikleri paylaşan tüm sende yaz ailesine teşekkürler.Bana İzmir buluşmasına yine beklemek düşüyor.Hayırlı beklemeler...
 
İSTANBUL BULUŞMASINI ORGANİZASİYON EDEN VE EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKÜRLER...
( Muhteşem Buluşma başlıklı yazı TülayASLAN tarafından 22.09.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.