EY AŞK


Ey aşk önce haber ver hazırlanayım, bir çeki düzen vereyim yüreğime. Eski hüsranları atayım, hatıraları rafa kaldırayım. Ey aşk bahar gibi gel. Önce ılık ılık tatlı sıcak, sonra yakta gel.

Bir sabah içim acımadan uyanayım. Yalnız lık terk etsin gönlümü. Ey aşk bu kez diken olmasın goncalarında, gül isen gülde gel. Solmasın yüzüm hicranında, ölüm değil yaşamak gibi güzel. Ey aşk bekliyorum hazırım, ne yalan ne riya, açtım kalbimi,doğrularla gel..

Ey aşk mazinin hatıralarını unuttur da gel, anarak yeniden ağlamayayım, gözlerimdeki acıyı sil de gel sevdayı ıstırapla karıştırmayayım. Ahlar la inlemesin gönlüm, titremesin soğuk odalarımda, kar çiçeklerini değil sevgi tohumlarını ek muhabbet tarlama.

Ey aşk gün doğumlarında açan şafak çiçekleri gibi, ümitlerle gel, Gecenin matemini yanlız akşamlarda bırakayım. Serinlesin yüreğim ıslansın, çorak topraklarıma fidan ol gel.. Yeşersin sevinçle her dalda bir gonca birde ben olayım. EY aşk ilahi bir rüyanın mucizelerinde, ALLAH yoluna revan olayım.

Ey aşk ülkem gibi güzel, ülkem gibi eşsiz memleket sevdasına canan olayım. Ve al bayrağımın gölgesinde,rengine ay yıldızımla hayran olayım..

Ey aşk gel her dem her mevsim, her sevda da dol bin kerre kalbime. Yaradanı hisedip, ta yüreğimin içinde, yaşadıkça minnetle ŞÜKRAN olayım...
 
ŞÜKRAN AYDOĞAN ( GÜLCENAZ )
( Ey Aşk başlıklı yazı Şükran Aydoğan tarafından 14.02.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu