ÖLÜMSÜZ AŞK

Her şeyi paylaşmıştık ta bir ölümü paylaşamadık seninle sevdiğim..Dargın sularına doğru akarken göz yaşlarım hüznü ağlatıyor beni ayrılığın..Bir umut dokunuşu ellerimde ellerin ve bir sızı yüreğimde..Seni ölüme vermek, henüz doymadan aşkın sihirli lezzetine nasıl veda edeceğim..Nasıl tükenecek ömrüm sensiz. Hayır hayır gidemezsin böyle, sözden dönmek var mı? Hani yoncalı bahçe evimiz güne bakan köşkümüz vazgeçemem ben mavi umutlarımdan senden vazgeçmekten beterdir. Beterdir bu ölüme yenilişimiz..

Bak gökyüzüne istemiyor seni henüz melekler cennet hazır değilmiş..Gelmesin dayansın diyorlar daha açmadı burada günahsız aşkın gülleri, mevsimi değil..Zamanı değil be sevgilim, zamansız bu gidişin..Uzun yolların sonunda sen vardın, sana gelişin mutluluğunu sensizliğin matemine çeviremezsin. Kara bir cellat’a eğme boynunu, kaldır başını ki görsün ölüm, gözlerinde beni. Az kaldı bahara bak bizi bekliyor tomurcukları eriklerin. Anlamalısın artık sensizliğin karanlığını, hissetmelisin avuçlarımda bıraktığın teri.Yoksulluğa terk etme yüreğimi ne olur, dumansız bacayım virane bir kulübe gibi..

Aç kalır duygularım ekmeği aşı sen..Bir yudum su sensin dudaklarıma, yoksan kurumuş çöle dönerim ben. Hadi geldim de ölmedim de müjdele varlığını dünyaya..Müjdele hazan güllerine yeniden açsınlar. Bitsin suskunluğu sensizliğin, ölümün buz duvarları çekilsin matemimden.
Kar düştüğünde dallara gel bari. Bahar tomurcukları sanırda sevinirim, gözyaşlarım sevinç sıcaklığında eritir kederlerimi. Kayıp cennetin bahçesinde varım ben, aslında hiç kaybolmadım.
Gönül gözleri kör olanlar göremedi bir tek sen gördün, cennetimin sınırsız sevda zenginliğini..Biliyorum her nefis ölümü tadacak,ama sensiz bu beden ruh eşine hasret ölümüne yaşayacak..

Ş.AYDOĞAN ( GÜLCENAZ )
( Ölümsüz Aşk başlıklı yazı Şükran Aydoğan tarafından 22.03.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu