davranıştı..namusu şerefi bir tarafa atmış hayvani duygularn peşinden gidiyordu..

Bilinen bir söz vardı ......
bu dıramanın iyi sonuşlara götürmeyeceğini nede güzel söylüyordu...

Son pişmanlık fayda vermezdii.Ramiz daha sonra gece karanlığında’ki fark edemediği ,daha doğrusu zehra sandığı kardeşini bayılttıktan sonra şeytan’ın öncülüğünde kardeşine sahip oluyordu..Gözleri bir aç bir canavar gibi avını arıyordu...

.suçu günahı olmayan Ayşe’nin’de dünyadan habersiz ne işler geliyordu genç yaşında.

..Ramiz utanmadan devam ediyordu tecavüzüne ve daha sonra işi bitince Zehra’nın odasından ayrıldı..kendi odasınaa yavaş yavaş gitti..sabahın olmasını bekledi..Hiç bir şey olmamış gibi yatıyordu.

.Geride kalan Ayşenin yırtılmış ebidesi ve morarmış vücudu kalmıştı geriye birde kirlenmiş hali ..ne acı ve ne hüsran verici bir haldi..

Artık sabah olmuştu.Biraz daha uyudular..sonra yavaş yavaş uyanmaya başladılar.Ayşenin annesi okula gitmeleri için hazırlansınlar diye zehra ve ayşeyi kapıdan çağırdı...zehra uyanmıştı..ama Ayşe daha uyanmamıştı...halâ^yatıyordu..

.Zehra ayşenin yanına gitti..Akşamki gördüğü zehra değildi...Elbisesi yırtılmış..bazı yerleri morarmış bir hakde gördü...buna bir anlam veremedi..Acaba ne olmuştu Ayşeye yoksa başına kötü şeyler mi gelmişti...neden bana söylemedi diye kendi kendine sordu...
en son Zehra uyanmıştı... Ayşe’ye iyice yaklaştı bir kaçkez çağırdı.cevap alamadı...Ayşenin yüzü solgun benzinde eski güzelliği sanki yitip kaybolmuştu.
..
Zehra Ayşe’yi iyice inceledi baygın olduğunu anladı...anlaşılan Ramiz ilacı çok vermişti..bukadar uzun süre baygın yatmamaası gerekirdi.

.Hemem Zehra firdevs teyzesinin yanına gitti ,"teyzem sana bir şey söyleyeceğim...ama sakin ol...olurmu" ? dedi...Zehra’nında yüzü sararmış benzi solmuştu.
.Ayşenin annesi bir şeyler olduğunu tahmin etti..ve sordu.".ne var güzel kızım çok üzülmüşe benziyorsun çabuk söyle!."..
zehra yutkundu söyleyemedi...bir türlü Ayşe’ nin halini diyemedi...sonra" diyemem teyzem gelde kendin gör" dedi..Firdev hanım’da "hadi öyleyse gidelim" dedi...

Zehra ile Firdevs hanım doğruca ayşe’nin yaına gittiler.....

devamı..11..bölümde..devam edecek..




( Şeytân'ca Plan.(10) başlıklı yazı M.Ali Ünsal tarafından 13.05.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.