BEN SENİ...
 
           Ben senin ıssızlığına da ıstırabına da taliptim. Söz konusu SEN/sen, kaybederken dahi galiptim... Çünki ben, öznesi SEN olan umutlara sahiptim..
 
         *Umut fakirin ekmeği,ye Mehmet ye...* demem, diyemem. SEN benim en anlamlı, hesap ötesi varlığımken, servetimken hatta sığındığım, iskan olduğum, memleketimken... SEN bolluğum, bereketimken..* şükür edeceğim yerde.. şikayet edemem..
 
          Ben,senin eline geçenler ile içinden geçenler arasında,küçücük*elde bir *dim..elde birliğimle yetinmeyip sana..kendimce,gönlümce..binler,onbinler,yüzbinler..milyonlar getirmeye çalıştım.
 
                Binlerim..yüzbinlerim..yüzümdeki gülümsemeydi..yüzüne bakmaya kıyamaya..kıyamaya..SENİ önemsemeydi../..Keşke birileri çıkıp da ..yüreğine sağlık/deseydi..demesede derd değil..
 
         Sen beni bilmeden,sen beni farketmeden..ben SENİ  bildim,farkettim.SENi  farkettikten sonra,SENSİZLİKTEN çarkettim.Bodoslama sana doğru ,dümen kırdım.Sana yönelirken,dümen kırarken,bilerek ama istemeyerek,,başkalarını da kırdım.Ama ALLAH biliyor,çokda üzülmedim..çünki adı üstünde,onlar -başkalarıydı..-SEN se..bir başkaydın benim dünyamda..uyanıkken gördüğüm rüyamda..
 
        Farklılığını  çevremdeki herkes bildi,duydu..bilmeyen duymayan ,dipsiz kuyuydu..Ben o kuyuların derinliğini de serinliğini de onlara bıraktım..
 
       Sözlerimin yersiz...gözlerimin fersiz olduğu anlarda..zamanlarda..mekanlarda hep *gün yüzü görmemiş-senden gayrı sevilecek bilmemiş*mahcup  ve mahzun gönlüme sığındım,ya bir hüzzam şarkının ..yada bir güzel şiirin mısraları arasına saklanarak..Kimilerine göre ben iflah olmaz..ıslah olmaz bir deliydim.Ya da bir ömür boyu süren ,devam eden AKILLA AŞK arasındaki savaşın bedeliydim.Oysa benim için-akıllıkta delilikte-senaryosuz oynadığım bir roldü.Ara sıra üstünde sek sek oynadığım..patika bir yoldu..Göz göre göre ,uzak umut çiçeklerim soldu,çiçeklerimin mevsimsiz solması,gözlerimin nedensiz dolması..tüm bunk-lara rağmen çilelerimin dolmaması..isteklerimin hiç yerinde ve zamanında olmaması  ..benim olmaz ve onulmaz yanlarımdı.Tüm olumsuzluklarım,detayda keder..toplamda kader oluyordu  bana..Sonuçda   SEVDİĞİM SEVMEKDİ,FUZULİ gibi..Hala daha bazılarına SEVMEK FUZULİ gelse bile..İYİ Kİ SEVMİŞİM..
( Ben Seni başlıklı yazı Mustafa KESER tarafından 1.06.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.