Zile basmış ancak kapı bir türlü açılmıyordu.
Acaba duymamış mıydı,ya da duymuş da açmak mı istemiyordu.Aylin kararını vermişti ne pahasına olursa olsun bugün bu yazarla tanışacaktı,gerekirse cazibesini de kullanacaktı.Ahhh !o kapı bir açılsa.Israrcı olduğunu göstermek için zile oldukça uzun bastı.Beklemeye koyuldu elinde bilmem kaç kez okuduğu son eseriyle.Bir yandan da kapı açılınca yapacaklarını ,söyleyeceklerini zihninden geçiriyordu.

Kapının açılması on dakika sürmüş o sürede Aylin yoğun bir duygusallık yaşamıştı.Henüz lise yıllarındayken Korhan aşkı, edebiyat öğretmeninin verdiği dönem ödeviyle başlamış,adeta bir karşılıksız aşk oluşmuştu Korhan`ın eserlerinden gerçeğe dönüşen.

Kapı açılmıştı isteksizce olsa da,Korhan kapıyı açmış açmasına da kapının önünde duruyordu.Bu davetsiz misafiri defetmekti belki de düşündüğü.İki yabancının bakışı vardı bakışlarında...``Kimsin,nesin,neden beni rahatsız ettin der gibiydi Korhan...Aylin zeki bir kız,o denli de şuh ,alımlı ...mesleğinin gereği ağzı laf yapan biri...
-Hayırdır Korhan bey,öcümü gördünüz.Bir hayranınız ve günlerce şu evden çıkmanızı bekleyen bir okurunuzu içeri almayacak mısınız.Oysa biz sevgililerin seni inceliği,nezaketiyle tanıyan seven insanlarız.derken onun buyur demesini beklemeden bir vücut çalımıyla içeri girmişti bile.Korhan akşamki mahmurluğun verdiği uyuşuklukla geride kalmıştı döndü Ayline,
-Buyursaydınız bari...dedi.Aylin odaya girmiş elinde yazarın son kitabı bir çocuk şetaretiyle adeta onun yaşadığı evi keşfediyordu.

Her erkeğin sevdiği gibi yazar da akşamdan iyice dağıtmıştı odayı.Çoraplar mutfaktaki lavabonun üzerinde,içki bardağı ve boş şişe hemen yatağın kenarında.Dolaptan çıkardığı kaşar artıkları tabağın içinde yatağın başucundaydı.

Bu davetsiz misafirin gelmesiyle hazırlıksız ve nahoş vaziyette yakalanmıştı Korhan.Durumu kurtarmak adına.
-Ev benim değil ,bir arkadaşın evi...Birkaç günlük kafamı dinlemek için burdayım.Dağınık adam toplamaya fırsatım olmadı,kusura bakmayın dağınıklık için.
-Yoo,önemli değil sevgili yazarım...her erkek biraz dağınıktır,dağınık olmak da hakkıdır.
-Bu arada ne için gelmiştiniz,nasıl yardımcı olabilirim.
-Afedersiniz,daha tanışmadık değil mi...Ben Aylin derken bütün kadınsı tavrını takınmıştı bu davetsiz misafir.
-Ben de Korhan...
Bu tanışma faslında Korhan karşısındaki bu şuh güzelin cazibesinden etkilenmişti,bir leydi zerafeti vardı bu kızda.Herne kadar davetsiz gelmişse de güzelliğiyle ,konuşması zerafetiyle Korhan`ı fethetmişti.

Aylin çok rahattı,çünkü yıllarca kurduğu,planladığı bir düşün gerçekleşmesine kendisi de inanamıyordu.Kötü kadın değildi aslında ama istese onunla birlikte olmayı seve seve kabul edebilirdi.O kadar seviyordu ki onun için bir düş olan bu buluşma ve tanışma işte gerçek olmuştu.Üzerindeki seksi elbisenin içinden göğüslerinin kalkıp indiği görülebiliyordu.Tüm kadınsal seksiliğini kullanarak bu yazarı hayallerinin prensesini elde etmeliydi.Olmadı zorla...

Korhan oturduğu yerden kalkmış,yarı açık olan pencereyi iyice açmıştı.Bir yandan da dağınıklığı gidermek için sağı solu topluyordu.Şarap şişesini ve kadehi ayağının ucuyla yatağın altına itelerken başucundaki tabağı eline almış mutfağa doğru yönelirken.
-Aylin hanım birşeyler içer misiniz,diye teklifte bulunmuştu.
-farketmez Korhan bey, siz ne alırsanız aynısından olsun lütfen.

Korhan elinde iki kadehle ve sol elindeki Fransız şarabıyla içeri girmişti.Yüzünde bir tebessümle karşıladı aylin...
Öyle ya,kovulmayı göze alarak geldiği ve tanıştığı tüm hayatının amacı sevdiği yazarla karşılıklı kadeh tokuşturacaktı.Belki de...

Ancak bu tanışmanın ve buluşmanın asıl gizli yanı belki de tehlikesi içki aleminden sonra başlıyacaktı.Çünkü Aylin`in sevgisi sadece bir kitap imzalatıp çıkmakla bitmeyecekti.Tutabilirse bu evde ,olmadı Korhan`ı kimselerin bulamayacağı bir mekanda (fantastik bir yerde)esir edecek ki kendi için ,(içinde Aylin`in de olduğu) bir eser yazdıracak ve bastıracaktı.Yazan Korhan ama yazar Aylin olacaktı.

O kısa anda yapacaklarını düşünmüş ve gülümsemişti Aylin.Tüm güzelliğini ve cazibesini kullanmalıydı bunun için.


( Kayıp Yazar 3 başlıklı yazı Lütuf VELİ tarafından 16.06.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu