AŞKIM sana yazıyorum.Sana susuyorum .
Sevgin o kadar derinki yüreğimde, iki kelimeye sığdıramıyorum. Heycanım dudaklarımı kurutuyor, hayat demek olan su bile yerini doldurmuyor. Yaz geldi burda, en sevdiğin çiçekler; papatyaların actı bahcemde... ve her sabah senin için kokluyorum onları. Yanımda degilsin, biliyorum ama ben her sabah senle uyanıyorum... kokun burnumda,sacların yine yüzüme vuruyor.Özlüyorum tabi, ama hayalinle yasamak bile yetiyor. Farkındayım bu aralar cok duygusalım.Korkuyorum....Erkek adam korkmaz deme, öcüden,kurttan kuştan değil elbette,
sevgisiz kalmaktan korkuorum. o gülümseyen gözlerinin, bakışlarını özlüyorum. kokumu icine ceke ceke öpüşlerini ve souk gecelerde ki sıcaklıgını özlüyorum...o cok basit görünen ekmek arasına kaşarı koyupta, yaptığın tostu özlüorum... o portakal suyunun tadı mı deişti. aRtık hic o tadı alamiyorum. Aşkım, ben sensiz yapamıyorum. Elllerim boş, anca bir kalem sığıyor şimdilerde elime... bide bir tutam kagıt parcası değiyor ellerime...Senden sonra olmadı, dokunamadım baska bir şeye...YAzılarda buldum seni, harflerin arasında, yazdım yazdım yazdım yazdım... iki kelimeye sıgdıramadım seni...dağ oldum taştım...sEl  oldm aktım. Gel demem cüngü ben gittim. Ama biL Ben seni Cok özLEdim.
( Aşkım Ben Seni Cok Özledim. başlıklı yazı mehmet-kacma tarafından 25.06.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu