1 Necmi Abi...
 
 
 
Nasıl da sevmiştik hepimiz  seni
Emin ol kimse istemiyor gitmeni
Canımızdan can eksiltmeni
Mümkün olsa ister misin Necmi Abi
iltifat elbette marifete tabi
 
* * *
Yufka yüreklisin hemen ağlarsın
Arada bir kendince hayale  dalarsın
Para el kiri yahu sen de ne arasın
Rabbimin rızasına en güzel kumbarasın
Allah rızası uğruna canını verirsin.
Kimbilir buraya artık ne zaman gelirsin..
 
 * * *
 
 
 Alışıla gelmiş bir Polis değildi o Bayşad'ın büyük küçük farketmez, Necmi Ağabeysiydi... Karacakızmızın (Ankamızın) manevi Babasıydı. Benim, tavlada en büyük rakibim ve başımın tatlı belasıydı. O en son ki görevi Balıekir Devlet Hastanesi Polisiydi. Ne zaman yolumuz hastaneye düşse, danışmadan önce Ona  uğrar, Ya önce Ona danışır, ya da bir bardak çayını içerdik. Yaşar Kutlu gibi ağaların ağasına rastladığımızda da, çayın yanında, bir de çıtır çıtır simit yerdik. İşte biz böylesi güzel ve gönül adamını bu pazar mütevazi bir iftar yemeğiyle yeni yerine, Bursa Mustafa Kemal Paşa'ya uğurluyoruz..
       
Yeni yerinde ve muhtemel görevlerinde, sağlık, başarı ve mutluluklar dileyerek; Söz uçar, yazı kalır ilkesince duygularımın ve hissiyatımın, naçizane  bir paylaşımı ve itirafıdır bu karalamam..
 
Dağ dağa  kavuşmasa da, omuzları dağ, merhameti derya, sevgisi umman NEcmi Ağabeyimize illaki  birimiz bir gün mutlaka rastlayacaktır. Bu mutluluğu, her Bayşadlının tatması dileğiyle.
 
Yüce  Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
 
 
 
                        MUSTAFA KESER-10.08.2011-BALIKESİR 
( Necmi Abi... başlıklı yazı Mustafa KESER tarafından 10.08.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.