Artık telefon kullanmıyorum biliyor musun ? Böylece çaresiz kalmaktan kurtuluyorum, sürekli telefonumu kurcalayıp senden bir iz bulma çabasına girişmiyorum, kontör alma sorunum da ortadan kalkıyor, kapitalizme hizmet etmemiş, kanser riskini de aza indirmiş oluyorum ..

Aslında iyi ki uzaksın benden ! Zira, sürekli seni düşünerek ileride kafayı yeme ihtimalimin de önü kesilmiş oldu böylelikle .. Sürekli triplerini çekmek, amaçsız kavgaların ortasında sevimli bir çocuk gibi gülümseme oyunlarına da girişmiyorum ..

Ulan bağır bağır şarkı dinliyorum, içiyorum, osuruyorum, hayatımı yaşıyorum be .. İstediğim gibi yemek yapıyorum, en azından tuzunu ayarlayabiliyorum.  İstediğim filmi izleyip, filmin orta yerinde '' durdur '' tuşuna da basabiliyorum ..

Seni ısıtmak zorunda bırakmadığın için aslında sana teşekkür etmem gerekli, gereksiz sarılmalardan beni kurtardığın için, iğrenç parfümüne '' aa ne güzel bir koku bu sevgilim '' yalanını bana söyletmediğin için, dişlerimi fırçalamak zorunda bırakmadığın için ..

Acaba sabah beraber uyanabilecek miyiz zırvalıklarından, saçlarını okşama saadetinden, el ele tutuşup avuçlarımı vıcık vıcık etme seanslarından, öpüşebilecek miyiz acaba beklentilerinden ve dahası, vesairelerinden ..

görüyorsun ya ! 
vesaireler o kadar çok ki bebeğim, 
bana bunları yaşatmadığın için sana çok teşekkür ederim !

BURAK YALÇIN ... Bir Dostun Yaşamından Geriye Kalanlar ..

02.02.2012
( Bir Dostun Yaşamından Geriye Kalanlar .. başlıklı yazı Burak Yalçın tarafından 5.02.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.