Yürüyorum;

Çocuğum, bitkinim, her şeyden habersizim aslında ben daha yeni dünyaya geldim annemin bir tek sevgilisiyim, ne kadar güzel değil mi? Küçük olmak annenin göz bebeği olmak, ama bu gözdelik yürüyene kadar ilerleyecek

                Dünyada şunu fark ettim, İslam artık kötüleşmeye başlıyor, aslında onu kötü yapanlar yaratılanlar, yaratana saygı duymazlar, çünkü onlar mal sevgisiyle kalacaklarını sanırlar, bu düzyazı ya da ne anlarsanız, bütün kinimi, nefretimi, hıncımı dökmek değil tersine sizlere bendeki ikinci kişiyi anlatmaktır.

                Bu ara çok satır başı yapar oldum, anlatmak istediklerim nedense hep karıştırır oldum, acaba film etkisinden mi yoksa okuduğum kitap etkisinden mi? Daha çözemedim çünkü bakmadan yazmaktayım.

                Ben, bu ara çok kötü olmaya başlıyorum, burada yazdıklarımı ilk defa sizlerle paylaşıyorum, ben en çok millî edebiyatı özlüyorum, bunları yazarken çok ama çok düşünüyorum, nedense hep kelimelerim sonu şimdiki zamanla bitiyorum.

                Bakın şu halime bitkin, bitkin yürüyorum artık dayanamıyorum, iş mi? Hayat mı? Dayanmaya çalışıyorum.

( Yürüyorum başlıklı yazı Atakan KOÇAK tarafından 25.05.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu