Eller emek içindir, eller hissetmek içindir, eller dokunmak içindir, eller kadını sevmek içindir, eller çocuğu okşamak içindir, ve nihayetinde eller yazmak içindir. Az önce bir haberden aldım ilhamı bugün ellerim sosyal bir işe yarasın istedim, bir nokta katkısı olsun istedim.

Kadına kalkan el kalktığı yerde kalmalı, çocuğa kalkan el daha kalkmadan tutulmalı, Anadolumuzun yüz karası YÜZDE KIRK AİLE İÇİ ŞİDDET ORANI UNUTULMAMALIDIR.

Maço ön adlı haykırışları duyar gibiyim
“ sana mı kaldı lan ?? “
Elbette bana kaldı

Üç kızım iki bacım var, anam var, halam var, teyzem var, ninem var, komşum var, arkadaşım var, oğullarım var, babam, dedem, atam var, TÜRKİYEM VAR.

Bilirim bu sayfalar çok okunur, bilirim bu sayfalar çok anımsanır, umarım yazdıklarım sağduyu ve anlayışla karşılanır onca edebi eser arasında.

Bilen bilmeyene, duyan duymayana söylesin. İsteyen notunu alsın, kendi ailenizde olmasa da konu komşu, akraba, eş, dost, her durum için var bir hat ;

0212 656 96 96
0549 656 96 96

Ve vardır bir URL’ si
aileicisiddeteson.com/acil-yardim-hatti-33/

En ulvisi sona kalsın istedim ; ELLER RABBİME HAMDETMEK, DUA ETMEK İÇİNDİR,
VE BİR DAHA KALKMAMAK ÜZERE TÖVBE ETMEK İÇİNDİR.

MCU
( Aile İçi Şiddete Son başlıklı yazı MCU :) tarafından 2.07.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu