Nasıl desem ,nasıl anlatsam,garip gelebilir ama ,hiç yalnız kalamıyorum şu dibine vurduğumun İstanbul'unda.Ne kafayı dinleyecek bir çay bahçesi .ne de bir sahil kenarı ya da kimsenin ilişmediği bir yalnızlık mekanı.Ne de şöyle oh be deyip, okkalı birşeyler yazabileceğim balıkçı restaurantı.
Acımasız bir kalabalık ,üstüme üstüme geliyor.Bi rahat bırakın arkadaş.Belki bi derdim var,Allah Allah.
Bitmez tükenmez talepler ,gereksiz ilgiler veyahut ilgisizlikler.Bıraktık birşeyleri paylaşamamayı,neyi paylaşıyoruz ki bu kadar hiç yalnız kalamıyorum bu şehirde .
Şehrin günahı yok tabi.Adı çıkmış sadece,inmez dokuza.Bulmuşuz ya hakkında atıp tutacak birşey.
Her neyse yalnız kalamıyorum bu şehirde gerçekten.Yazamıyorum da istediklerimi,duyar gibi oluyorum sözlerinizi,sanki yalnız kalsan gerçekten bişeyler yazacaksın doğru dürüst deyişlerinizi işitiyorum ona göre.
Öyle demeyin yalnızlık bazen hatta çoğu zaman gönül gözünü açar insanların.Göremediğini görür,yazamadığını yazar açık gönül gözleriyle ,ne kadar da güzeldir o gözler.Aşk boşyere vurmamış ya kendini gam çöllerine ,yalnızlığa meydan okumamış boşyere oralarda.Nasıl daha kutsal olurum ,beni nasıl daha güzel teşbih ederler diye.
Tabi şimdi toplanıp kendimizi çöllere vuralım demiyorum ,sadece birazcık yalnızlık istiyorum bu şehirde.
Bakın bu şehirde yalnız olanlara,nasıl da gönül gözleri açık dinliyorlar İstanbul'u,neler  görüyorlar neler bu şehrin silüetinde ,hayali bile zor.
Bir de kalabalığa karışmışlara bakın ,hayatın mücadelesini yalancı yalancılarla yapmaya çalışanlara ,sadece küfrederler İstanbul'a.İnanmazsanız sorun Cem Yılmaz'a.
Allah rızası için bi rahat bırakın ,bi ilişmeyin arkadaş ya,hadi ben anlatamıyorum eşşeğim ,Siz anlamaya çalışın beni, yalnız kalmak istiyorum.Biraz sessizlik,biraz yalnızlık,perde inmiş gönül gözlerimi bu şehirde açmak istiyorum.Şiirler ,yazılar yazmak istiyorum ,aşkımı yaşamak istiyorum doyasıya,başka hiçbirşey düşünmeden.
Yok yok merak etmeyin kafayı filan yemedim ,oruçta kafaya vurmadı çok şükür sadece biraz SADE YALNIZLIK istiyorum kendimi anlatabilmek için..

Herkese ama herkese tavsiye ederim ,çok korkulan yalnızlık aslında ,artık nerede bulursunuz bilmem ama gerçekten gönül gözünü açar.Bakın peygamberlere vahiyler nerede gelmiş bakın Mecnun'a aşkını nerede aramış......
Bi susun Allah aşkına,nedir bu gürültü kardeşim...

Çok uzatmayayım,Sadece yalnızlık ama SADE YALNIZLIK...


Selam ve saygılarımla

Kenan KORKMAZ (dÖNENCe)
( Sade Yalnızlık başlıklı yazı dÖNENCe tarafından 26.07.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.