Serbest Kürsü / Drama

Eklenme Tarihi : 13.11.2012
Okunma Sayısı : 2200
Yorum Sayısı : 0
Altın Üyelik Başvurusu Altın Üyelik Avantajları
Bugün Doğanlar
adile-varisGüler Özonur-kuvancimehmet-yildieyup-yildirisermin-ovaliSeyit KAZIMhamza-karataburcu-ergenc!!!martıBihter Biliryusuf001Sürgün Anka coniyesinşilanhalilibrahimFirarAşk_ı Derun Ehl-i Kelamömer sinanMutluÇocukkelam-ı nurKRALZAZAseyyahsairGaripYasin BAYLANmerhoHüseyin IşıkErtuğtul A.KadirÇAKILTAŞISır DüşüSırlar DüşüPencerelerikYastutmakŞiirAdam58Şiirhamit-yenigunMurat Bekir Alpars
Doğum gününüz kutlu olsun
Demişlerdi Bana; Fırtınalı DENİZ’de Kayık Olmaz..Ya Batar, Yada Alabora.. Ee Bende Deli Kaptan, Dinler mi...? Nerde Dalga Var Oraya, Nerde Fırtına Var Oraya... Bu Kayık Alışık Be Usta, Fırtınalı DENİZ’de Savrulmaya.. Ee Bir de En Güzeli "ZOR" Olan Ya.. Belki Vurduk Kıyıya Ama, Herşeye Rağmen Ne Kürek Kayıp Oldu, Ne de Yürek.......!!!!!!!
( Demişleri Bana.... başlıklı yazı Alpaslan tarafından 13.11.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu