Gün, benim için soğuk bir gece getirmişti , gece gibi evimde soğuktu ve benim biraz ısınmaya ihtiyacım vardı.Sıcak bir nefes gibi sarıldığım hayat arkadaşıma çok eski bir zamanda yazdığım bir şiirimi mesajla göndermek istemiştim. Adı 'Hayat Felsefesi.' Google'da şiirimi ararken Bariş KALKAN adlı biri çarptı gözüme, bir heyecanla girdim ve kontrol ettim ki, şiirim aynı adla paylaşılmış fakat altında ne adım ne de sanım yazılmış.

Şiiri derinden yazanlar bilir, o şiirin her kelimesi bir iz bırakmıştır vücutlarımızda ve manası zihinlerimizde. Şimdi izlerimi saklayan ey düzenbaz adam, manasını zihnime çiviyle çaktığım şiirlerimi benden nasıl alırsın? Nasıl bir vicdanın arkasına sığınmış insanlığın? Yani insandan bozma, şairliğe boyanmış, yüzüne binbir boya sürülerek insanların huzurunda pazarlamaya çalıştığın karakterin kalemimin altında inliyor şimdi.

Gücü varsa kaleminin getir tokuşturalım sayfalarca ama yok eğer bir emek hırsızından ibaretse karakterin bana bir özür borçlusun. Her insanın hata yapabileceğini varsayarsam eğer!

Site yönetimininde gereken hassasiyeti göstereceğini umarak herkese sıcak günler diliyorum, ben hala üşüyorum çünkü şiirlerim hala sitede duruyor.

http://www.edebiyatdefteri.com/index.asp?istek=siirlerim

Bu sayfadan şiirlerimin ekleniş tarihlerini karşılaştırabilirsiniz.

( Çalıntı Şiir başlıklı yazı timurkohen tarafından 11/22/2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.