Eğer...Bayramda uzak yerde ki ailenizi ziyarete gidiyorsanız, unutmamanız gereken iki şey var: Birincisi yanınızda iki tane en büyüğünden koli olmalı, muhtemelen veda zamanı geldiğinde aranızda şöyle bir konuşma geçecektir; Yavrum sana tarhana ayırmıştım, birazda erişte haa sahi bir de turşu kurmuştum senin vaktin olmamıştır kurmaya, bir de geçen gün çok güzel bir zeytinyağı buldum sana da aldım biraz, u
nutmadan torunum domatesi sever ona da kahvaltılık domates kavanozda kaynattım yavrum biz kahve çok içmiyoruz bu kahveyi de götür giderken sen seversin salçayı almayı unutma ve ikincisi kurban kavurup size taze yedirmek isterler aman sakın ''ben yaparım ''deme hatasına düşmeyin çünkü bu seferde 75 yaşında ki babanız''sen benim kadar güzel yapamazsın ben yapayım da gör parmaklarınızı yersiniz''sözün bittiği yer burası işte kenara çekilip etin mis gibi kavrulup önünüze gelmesini bekleyin eğer o böyle mutlu olacaksa benim bunu ona çok görmeye ne hakkım var.iyi ki hala bayramlarda gidip elini öpebileceğim annem babam var uzun yıllar daha olsun inşallah.
( Bayramlar Öksüz Yetim Olmasın başlıklı yazı ayşe gülşen tarafından 26.11.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu