Bizcemiz yok demiştim,görebileceklerine düzenlenmiş göz,rüzgarınız yetişmez sırra.

Var edilmiş maddelerin bir araya getirilişiyle bir şeyler yapıldıysa da ,daha çok darbe indirdi dünyaya ve ruhuna insanın.Düşünsün ki ne yaptı,et ve kemik olarak değerlendirdiği insana ve oysa içselimize zerre kadar dokunamadığını,duygu ve dürtülerin alanına giremediğini ve örneğin zevkin süresini uzatamadığını,şiddet dürtüsünü ortadan kaldıramadığını,söylesin kim olduğunu ve ne yaptığını hemen.

Çıkara hizmet eden yüzeysel bilgi içinde kavranmakta insan,zaten kavramlar rafta,felsefe ne işe yaradı kafa karıştırmaktan başka ve garipliğe bakın ki bazı anlayışlar arayışın son neticesini beklemekte,dünya kaç yaşında,insan kaç yaşında,çözülmedi sır değil mi.

Ey sizi cehaletini kusan insanlar,yaşamı taşıdığınız alana bakın,ne iyise söyleyin onu,yoksa kafanızı vurun duvara,ruh rahatsız,beden rahatsız böyle mi yaştacaksınız insanı.

Ki bu anlayış ne söylense de benini yenemeyecek,çıkar sandıkları işkencenin içinde olmalarına rağmen.Ne güven bıraktılar ne sevgi,ne vefa bıraktılar ne aile,ne büyük bir gelişme evlat edindiler hayvanları,evlatları dışarda,beni en çok vuransa hala konuşur durumda olmaları,siz yok ettiniz kendinizi,bırakın başkaları yaşasın bari.Halini uzun mu anlatayım aynı anlayışa sahip olduğunuz avrupanın,açık ve serbest uyuşturucu kullanma yaşı on dört,hem cincslerin bir biriyle evliliği ve sahip oldukları güçle çifte standart uygulamaları,uzun anlatmayayım.Bir adım daha atılırsa bizde oradayız tabi ve kurtulamıyoruz kendini bilgili sanan demagoglardan.

Hangi sesler kulağıma çalınıyor bir bilseniz,birini bir kaç mısrayla aktarayım size

ÖRTÜLÜ NAMUS

Sözde sevdiğimin
Bir sözüne darıldığımda
El altındakilerden birini seçerim
Dediklerini duymaktayım

Yılda bir
Belki
Daha az zamanda tükenen
Örtülü namus anlayışıyla,yaşıyor birileri
Bari açık söyleyin
Herkes girsin sıraya
Ben hariç tabi


Malesef ülkemizin geldiği ortam da böyle,aman uzak olsun benden bu anlayış.SAYGILARIMLA.


( Uzak Olsun başlıklı yazı baymehtap04 tarafından 3.12.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu