Sadece ben mi sevdim seni? Hayır elbette benden önceki ve sonrakiler de sevdi ya da sevmeye çalıştı. Herkes bir parça bıraktı. Bense hiçbir şey bırakmadım ardımda ve topladım parçalarımı bavuluma.Benim parçalarım ise çok farklı onların bıraktıklarından.''Hayallerim,umutlarım,hayal kırıklıklarım,sevgim...'' Sevgim haricinde hepsi bin parça şimdi.

  Sevgi ispat edilemez soyut bir kavramdır.Bende öyle yaptım,sana hiç ''Seni hiç kimse benden çok sevemez.'' gibi beylik cümleler kurup bunu ispatlamaya çalışmadım Zaten gözlerime baksan ya da elini kalbime koysan anlayacaktın.Sen gülünce Güneş kıskanırdı seni,benim dünyamı o aydınlatamadığı için. Soğuğa inat gezerken seninle yollarda rüzgar kokunu duyunca saygıya durur,ceketini iliklerdi.Sigarayı sevmem bilirsin,ama sen yinede her ihtimale karşı sigarayı bana yasak ederdin.Merak etme ben sana ''nefesim'' dediğim günden beri,kirletmedim nefesimi.Sevgi emek ister,yürek ister.İşte ben bu yüzden seni sevmeyi tercih ettim.Sen benim aynadaki yansımamsın.Sayfalarca cümle kurmak istiyorum aslında ama anlatmaya kelimeler yetmiyor,kelime haznem daralıyor.

  Sıcak çay ve sen...Bu bile beni mutlu edebilecek bir sebep.Evet gerçekten,belkide gerçekten hiç kimse tam anlamıyla sevmedi seni.Gidecekleri günü hesaplayarak geldiler.Ben yanına geleceğim zamanları iple çekerek geliyordum.Zevkle ıslanıyordum seninle yağmurlarda,sırılsıklam olduğumuzda bile üşümüyordum çünkü ''sen'' vardın.Kendimi övmek içinde anlatmıyorum bunları.

  Tek bildiğim seni çok özledim!


Büşra Özdemir
( Özlemek. başlıklı yazı busra94 tarafından 3.03.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu