SİTEMİZİN FARKI

 

 

Sitemizi diğer sitelerden farklı kılan nedir?

 

Sitemizi farklı kılan sebeplere bakarsak neler görürüz?

 

Sitemize üye olanlar, neden bir müddet sonra sitemize daha bir bağlanıyor? Neden bu kadar çok seviliyor?

 

Elbette bu soruların birden fazla cevabı var fakat ben izninizle kısaca anlatamaya çalışayım…

 

Bir kere sitemiz, ulaşılmaz değil.

 

Yöneticimiz şiir kadar şairi de önemsiyor, siteye sadece şiirlerini değil gönlünü de uzatanları kolay kolay silmiyor.

 

Üyeliğin şaşılacak kadar çabuk gerçekleştirildiği sitemizde, şiir veya yazıları yayınlamak da o derece çabuk gerçekleşebiliyor.

 

Güzel sitemizin üyeleri hakiki manada yazma hevesiyle yazıyorlar. Yazılarına adeta yüreklerini de iliştiriyorlar.

 

Sitemizdeki nitelikli şiirlerin, dostluğun kaynağı önce samimiyet, sonra ciddiyet, sonra da hürriyettir.

 

Buradaki gülistana uğrayan bir şair, buradaki renkliliği, şiirsel güzelliği, titizlikle korunan etik ve esteki yapıyı, gönül ve görgü uyumunu görünce; “tam da aradığım siteymiş” diyebiliyor.

 

Kadın - erkek, zengin-fakir, usta-çırak, mevki sahibi ya da serbest meslek erbabı diye insanların sınıflandırılmadığı, her şairin insan olarak aynı saygıyı görmekle birlikte, hizmetinin, şiirinin ve siteye katkısının çeşitliliği, kalitesi ve çokluğu oranında en güzel bir şekilde ağırlandığı, gönül bohçasındakileri en rahat bir şekilde sunabildiği bir site oluşu da, sitemizle biz şairleri birbirine kavuşturan çok sağlam bir köprü adeta.

 

Birbirinden güzel şiirler, gönüllerden güzellik sağan ustalar, saf ve samimi bir niyetle site sayfasında buluşanlar, birbirleriyle saygıyla ve edep çerçevesinde konuşanlar, çoğu zaman ilimde, bilgide, sabırda, iyi ve güzel söz söylemede, yorum yazımında, ihlâsla, birbiriyle yarışanlar;  sitemizin çok önemli, çok değerli ve çok faydalı bir özelliğidir.

 

İşini çok iyi bilen, üyeleriyle telefonda en halis niyetle ve en nazik bir biçimde konuşan, sitesini sevdiği kadar insanı ve özellikle de şairi ve şiiri seven yönetici varlığı da sitemizin çok güzel bir özelliği…

 

Herkesi kucaklayan fikirler, güzel dostluk örnekleri, onca fedakârlıklar, bir gül sunana, bir gönül sunabilme erdemi, olgunluğu, vefası, azimle, inatla, inançla, şuurla yazma cehti, edebi eserin özelliklerine uymaya azami gayret gösterme, örnek eserler sunabilme gayreti, övgüsünde ve eleştirisindeki samimiyet, sazı da, sözü de halk ve Hakk için dillendirme, başka hangi sitede bizim sitemizdeki kadar güzel ve manalı?

 

 

Bu birbirinden güzel özellikler ve her gün yayınlanan birbirinden güzel yazı ve şiirler, dilerim her zaman sitemizi güldürsün.

 

Böylesine güzel, böylesine faydalı, böylesine birlik ve dostluk çerçevesinde sanat aşkı ve ahlakıyla yazılan şiirlerin yayınlandığı, usta ve üstat şairlerin yazdığı siteye site şair ve yazarlarının gönüllerine her daim kırmızı güller yağsın diliyorum.

 

Dostça ve dostlukla, edebi ve estetik duyarlılıkla, olumlu yaklaşımların yoğurduğu olgunlukla, barışla, başarıyla, ilim, ahlak ve faziletle, birlik ve beraberlikle daha nice yıllar yazacağız inşaAlah diyorum.

 

Her zaman şiirle ve her zaman şiirli kalın dostlar.

 

Gönlünüze nazar değmesin.

 

 

Saygılarımla…

 

 

 

Fikri HAKLI

( Sitemizin Farkı başlıklı yazı Fikri HAKLI tarafından 27.04.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu