SİTEMİZ

 

Toprağı yeşille kucaklaştıran, şairleri şiirle buluşturan kelimelerle, tefekkürden gıdalanan mısralarla çok lisanlı, çok desenli bir şiir gülistanı olarak yüreğimize konan sitemiz, onlarca söz ustasının, üretken, ileri görüşlü, sorumluluk yüklü, saygı ve sevgi dolu şiir beylerinin umutla, dostlukla, dosdoğru bir şekilde yazdıkları sımsıcak bir gönül hanesidir.


Yüzleri de, yürekleri de, mısraları da tertemiz olan kültür-sanat elçilerinin dünden bugüne güzellikler aktaran, tülden kanatlı kuşlarla aydınlıklara kanat açan, teleklerinden temiz hava üfleyen özgürlük türküsü söyleyen şiir bülbülleriyle beyit beyit, bent bent, dörtlük dörtlük gönlümüze yerleşen bitimsiz güzelliklere sahiptir, sitemiz.


Sadece kendisiyle yarışan, kendi istikametindeki yokuşları yorarak ilerleyen, deruni ahenk, yoğun müzikalite, insanlığı kucaklayan hoşgörü, içli ve köklü seslenişler, sevimli, sempatik duruşlar ve kaynağı en temiz gönüller olan nadide özelliklerin sentezidir, sitemiz.


Aklıyla duyan, yüreği ile konuşan, süt kanatlı kuşlarla kuşluk vakitlerinin misafiri olan, görüşünden görüntüsüne kadar bu memleketin en manalı resmi olarak kabul gören söz ustalarının güllüğüdür, sitemiz.


Kirpiklerine misafir eylediği ebabil kuşlarıyla en aydınlık yarınlara koşan, soylu sanat ırmağından beslenen, elleri gül, gönülleri gülistan şiir sevdalılarının her iki yüzü de aydan aydınlık olan sevdasıdır, sitemiz.


Samimiyeti, ciddiyeti özüne ilikleyen kadirbilir, insansever, vatansever kişilerin gür sesidir, sitemiz.


Kaliteli kalemlerin yürek okuntularına kattığı enlemli, boylamlı besteleriyle okuyanların gönül hanelerinde gökkuşağı güzelliği oluşturan çok renkli bir sanat abidesidir, sitemiz.


Hayallerini, hakikatlerini, tertemiz niyetlerini gürültüye, sömürüye, cehalete, ilkesizliğe, densizliğe, değersizliğe kurban eylemeden özümüze yönelen ve dev bir projektör gibi coğrafyamızı aydınlatan bir ışık yumağıdır, sitemiz.


Şairin şairi bulduğu, yazanın da, okuyanın da mutluluğa ulaştığı, inanç, gayret, ibret, barış, özgürlük, erdem ve hikmet çağlayanıdır, sitemiz.


Bu güzel siteyi kuranlara, kıymetini bilenlere, bu güzel sitede yazanlara bir yürek dolusu teşekkürler.


Fikri HAKLI

 

( Sitemiz başlıklı yazı Fikri HAKLI tarafından 3.06.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.