Sahi ya beş çocuk yapıp hepsini yazar yapacağım ben!
Hepsi benim gibi yazsın çizsin sokaklarda haykırsın!
Özgürlük için, sulh için, adalet için!
Yüzsüzlere yüz bulunması şerefsizlere şeref namussuzlara namus için!

Kendi halkına zulüm edeceksin, öldüreceksin sonra kürsüye geçeceksin biz müslümanız diyeceksin yok efendi öyle bir şey!

Sen ne ilahsın nede peygamber, senin girdiğin cennete biz girmek istemeyiz!
Dini oyuncak ettiğin yetmedi mi? Başını yastığına koyduğunda hiç mi sızlamıyor vicdanın! Vallahi ben evimden senin için üzülüyorum söyleyeyim.
Yazık, çok yazık... Kişinin, benliğini kaybedip kibrine yenik düşmesi ne büyük bir acı ver zarardır aslında.
Senin anlayacağın dilden konuşayım!
Ne diyor dinimiz;
Kalbinde zerre miktar kibir olan cennete giremez!
Peki senin hesaplar karıştı bu sözle galiba ?
Gerçi dini ayaklar altına alıp ezen bir varlıktan ne beklenir ki başka! Dini savunacağını söylüyorsun, dini koruyacağını söylüyorsun! 
Elhamdülillah bende senden koruyorum dini işte! Kirletme adını daha fazla diye! 
Pis ve iğrenç kibirli oyunlarınla, benim önünde beş vakit secdeye durduğum ilahımı nasıl kirletmeye cüret edersin! Sen kimsin! Etten ve kemikten yaratılmış bir varlıktan öteye geçemeyeceğini anlayamadın mı hala?

Sana birde kanıt getireceğim hele, bekle!

**Ve mâ yestevîl a’mâ vel basîru vellezîne âmenû ve amilûs sâlihâti ve lel musîu, kalîlen mâ tetezekkerûn(tetezekkerûne).

---Ve eşit değildir körle gören ve inanıp iyi işlerde bulunanla kötülükler eden; ne de az düşünmede, ne de az ibret almadasınız
Buyur ayet bu hadi yalanla bunu ey yüce peygamberim! Yalanla gücün yetiyorsa! Ama yetmeyecek inan bana! İnan ki onun gücü senden çok yüce çokça uludur! 

Yahu o kadar din din diyorsun, göz boyamak için, bir kere açıp da okumaz mısın her cuma rabbinin kendi sesiyle okuduğu o sureyi! Rahman suresini!

Ne diyor orada;

**Ve ekıymul vezne bil kıstı ve la tuhsirul mizan.  (Tartıyı adaletle yapın, teraziyi eksik tutmayın.)

İşte bu ayet! Madem hak üzerinesin, mizanın neden şaşı bakıyor ey adem oğlu söyle! Hesap ver bana! Umrumda değil siyasetinle ne yaptığın! Umrumda değil bana ne kadar zulmettiğin! Benim derdim ilahımın adını kirletmen iledir! 
Zulmün ona birşey yapamaz elbette ben senin ruhun için korkarım adem oğlu! 

Ve yine ne der Rahman suresinde;
**Febieyyi alai rabbikuma tukezzibani. (O halde Rabbinizin hangi nimetlerini yalanlıyorsunuz?)

Diyorsun ki benim camime ayakkabı ile girdiler! Yahu sen benim affedici olan yüceler yücesi o ilahımı ne yapmaya çalışmaktasın! Allahın kanatları altına sığınmış kullarını neyle itham etmektesin! Benim önünde secde ettiğim ilah yarattığı varlıkları herşeyin üzerinde tutan, gözeten ve kollayandır! Onların başı sıkıştığında onlara kol kanat gerendir! 
Yahu sen psikolojiyi de sosyolojiyi de iyi bilirsin bilmesine de, ben sana söyleyeyim sen müslümanlığın M sini dahi bilmezsin!
Sen nasıl bir yobazlık nasıl bir nankörlük içine girmektesin! Allahın evi olan o kutsal mekan ne zamandır senin oldu, ne zaman bu kadar yüksek bir mertebeye vakıf oldun sen! Peygamber efendimiz (S.a.v) bir kez olsun benim camim benim mescidim demedi!
Sen kimsin!
Sen bu kudreti kimden almaktasın!

Uyarayım seni ey adem oğlu! Ben hak üzerine bir yolda yürümeye çalışan bir kulum yalnızca! Dinimin  bana emrettiğini uyguluyorum şimdi! 
Nerede bir yanlış gördüyseniz onu düzeltmeye çalışınız! 
Ya sen kendi kendini düzelteceksin! Yada inan bana o kitapta yazanlara inansan da inanmasan da bu onların gerçekliğinden ufacık bir şey bile kaybettirmez o kitaba!

Öyleyse gel dön fıtratına, kabul et yaratıldığın gibi! Bırak şeytan işi oyunlarını artık! Çekil köşene ve tövbe et! Senin rabbini tanımıyorum ama, "İnan benim rabbim herkes için çokça bağışlayan ve affedendir!"

**Rabbi sahiplenmek ile onun yarattıklarını sahiplenmek aynı şey değildir! Yani benim rabbim dediğimde bazı yobaz düşüncedekiler bu kelimeyi saptırmaya çalışacaklardır! Öyle bir hatanın oluşmaması için not ilavesi gereği duydum..
Saygılarımla...
-Çağan Iero Way
( Senin Camin Mi... başlıklı yazı Hayalî tarafından 1.07.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.