Yahu sen kimsin?
Nesin ?
Nereden gelmektesin?

Senin arkandaki cemaat bana nasıl olurda zina dölü der! Sen bu gücü kimden hangi makamdan hangi hakla almakta ve zapdetmektesin!
Ben seni ayağımla ezer, spatulayla kazırım! 
Gündemi beğenmeyince, başörtü, çarşaf, cami, mescit, tesbih ve bolca yalan dolan işte.
Politika bu değil mi? Yanlış anlamadım değil mi?
Sonra yanlış anlayıp da yanış kelam söylemeyelim padişahımıza karşı.
Bir birey olarak saygı talep edeceğim ama malum sende de o yok ya işte, şansımıza böyle denk gelmiş.  

Brezilya'dan yeni gazlar gelmiş padişahım, bir bakmak icabeder. Beğenirseniz getirtiriz. Ekonomiyi dert etmeyin, baktık batıyoruz neyse ki KDV var , biraz daha zam yapar yırtarız paçamızı padişahım!

Ya işte koyunluk bizde ya, kimseyi suçlamak mümkün değil. Suç bizim, bizim aptallığımız. Memleketin taşının toprağının suçu olacak değil ya, halk işte cahil!
Bu gün üniversite tercihlerimi yapacağım. Şansa bak hepsi de psikoloji.  
Sizin metodlarınızla  öğreteyim dedim sosyolojiyi de psikolojiyi de! Ne yapacaksın işte, sürü başı kimse ona uyulmaz mı zaten!
Çöpçüsünden tutunda memuruna kadar! Eşitlik diyorsunuz ya, evet eşitiz işte. Hepimiz koyunuz sonuçta! Hepimiz gayri meşru çocuklarız değil mi? 
Bilmiyor musun? Duymadın mı yoksa? Aaaa! Nede ayıp şeymiş o öyle! Altın üsttekinden  haberi yok yoksa tam tersi miydi! Neyse benim matematiğim buradan sonrasına yetmez padişahım, siz matematiği de bilirsiniz, ah bir banada ders verseniz...
Neyse şimdi ben sizi çok meşgul etmekten kellemi de kaybetmek istemiyorum açıkçası...
Yakında bırakıp gideceğim, ne yapalım! Değişmiyor işte çok "kalın!" Başka fikir sokamıyoruz içine! 
Neyse padişahım sen kal sağlıcakla hele....
/Çağan Iero Way/ 


( Yahu Seni Spatula İle Kazırım Ben... başlıklı yazı Hayalî tarafından 4.07.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.