Direneni dövdünüz öldürdünüz içeri attınız! Yazı yazanı evinden aldırdınız! ReDHack'i terörist ilan ettiniz!(Ama hala bulamıyorsunuz)! Bayrak satan adamı halkı kışkırtmaktan içeri attınız. Tabi bunlar sizlerin kötü yanlarınız birde iyilerini sayayım isterseniz badem bıyıklılar! 
Palayla milleti kesip biçeni serbest bıraktınız. PKK ile aynı masaya oturdunuz geri çekilmeleri için vaatlerde bulundunuz. Halkı PKK sorununu çözdük diyerek kendi saflarınıza çekmeye çalıştınız. Dün PKK geri çekilmeyi durdurdu ve çekilen üyelerine geri dönüş çağrısı yaptı. Şimdi bize "sizi gidi geziciler sizi" diyen zihniyete sözünü iade etmek istiyorum. 
"Sizi gidi badem bıyıklılar sizi" !!! 

Şimdi birde utanmadan çıkıp merdivenleri boyayanları mı içeri atıyorsunuz? 
Sonra evinize gidip çocuklarınıza insanlıktan dinden imandan da bahsediyor musunuz?  
Kimse kusura bakmasın eğer benim anne babam olsaydınız beni de mi şerefsiz yapacaksınız diye  suratınıza tükürürdüm ben! 
Silah yok, taş yok, bayrak yok, sopa yok, beş kişi toplanıp üç basamak boyadı diye suç mu oldu? Eee tabiki suç olur, tek ses, tek renk, tek tek tek!! Hep sen olmalısın çünkü tek olmalısın! Yalnız sana bir hatırlatma yapayım islamda "Tek" olan bir şey vardır oda Allahtır! Haddini bil de ona göre konuşursun bundan sonra! 
Arkadaşımın attığı bir tweet çok hoşuma gitti. 
"Apartmanımın önündeki merdivenleri boyadım. Burası tapuda özel mülk olarak geçiyor. Buyursun belediye gelsin burayı da griye boyasın, özel mülke tecavüzden dava açmayan en adi şerefsizdir" demiş. 
Ne zamanki devlet kendi halkıyla zıtlaşıyor tansiyon yükseliyor. Sizi oraya biz çıkardık ergen tafralarınız kime diye sorası geliyor insanın bir anda. Ama nafile onada cevap hazırdır elbet "Tafra yapmayı sizden öğrenecek değiliz"!!

Not olarak da belirtmek istedim: MERDİVEN BOYAMAYI SİZDEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ!
Saygılarımla...
 
( Merdiven Boyamak Suç Oldu... başlıklı yazı Hayalî tarafından 6.09.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.