yabancı uzak diyarların kucağında..kanadı calılara takılmış garip bir güvercin misali sevgim...tanımsız kelimeler dudağımda ve bağ bozumunda yine düşlerim..

seni tanıdığım o günden beri sereserpe bir hayatın tam orta yerinde asılı kalmış hayellerim...bu belki sana sahip olamayışımın bedeli..onun için kar beyazı sayfalara kan rengi yazılarım damlamakta bir bir..bunun icin isyanlarım bunadır yakılmış ağıtlarım..oysaki kacamak hasretlerimde sevmıştim seni..başımı göğsüne her yaslayişimda derinden aldığım nefesim yaşamak içindi...ama yoksun işte.. bir vedayı bile cok görerek gittin..avuçlarımdaki sıcaklığını hala taşırken ve dudaklarımda hala dudaklarının izi bu denli dururken sen neredesin..hangi yabancı iklimlerin ötesinde hangi yalancı düşlerin ellerindesin kimbilir..bana acılar bıraktın bilirmisin..ben sevmiştim seni..varlığımın tek sebebi seni bilirken bu aldanış ve bu gidiş nedendi..anlatırmısın bana sebeblerini demeyeceğim..cünkü öylesine uzaksınki..bağırsan duymam ....gelsen göremem seni..

bir başka tene bıraktın sevgilerinı ..bir başka yatağın sıcaklığında eridi düşlerin ve ben bir başka tenin sıcaklığında cıkıp geleni görememki..sen yitirilmişliğndesin şimdi..seni bulmak seni kazanmak ve sana seni seviyorum diyemem gözlerindeki gülüşleri görmem o kadar zorkii.sen yittin aldanıp gittiğin yalan düşlerin arasında..sevgi diye uzanıp yattığın yalancı yataklarda yittin..

................ve şimdi satılık aşların adresinden kaçmışa benziyor yüreğin...pişmanlıkların arasında bu gözyaşların yeteçekmi ....bu sehire sığacakmı bedenin ..ne kadarda yitmişşin bu şehirden ne kadar da yitmişsin yüreğimden..evet ben sevdim seni...gecelerime yıldız calan gözlerinde sevdim seni..dokunuşlarında dudaklarındaki manasını hala bilemediğim öpüşlerinde ve kendimi güven içinde hissettiren ellerinde sevdim seni... adına şiirler yazdığımdın sen ..oysaki..giderken bir tek defa ardına dönüp bakabilseydin o zaman gittiğin yerde bu kadar yitmez ve geri dönmek icin bu kadar gec kalmazdın..belkide hiç gidemezdin....

................bilsen nasılda beklemiştim seni..her ayak sesinde seni geldi kapıya koşardım ve her her koşuşmada yanılgılarımda bir kez daha biterdim..pencerimin kenarında üşürdüm beklerken yanaklarımdan süzülen iki damla yaş düştüğü yeri yakardıda aldırmazdım geleçeksin diye..ama gelmedin..ve bilirdimki..aradan gecen her saniyelerde sen biraz daha yok oluyordun..ya şimdi neden geri geldin..artık seni ben dönülmezlerime gömdüm kendimle..sana demiştim yar..

birgün birbirimizi kaybedersek..içimizdeki sevgileri yalancı düşlere terk etmeden gel..yoksa aldandığın baharlarda aldanışın beni kaybetmekle biter..sen sadace beni değil yar..benimle birlikte sevdamızı aşkımız ve birde benim yiğidimi de bitirdin....sen bittin yar.şimdi bitik bir sevdaya ümitle bu dönüş neden.. git..hatta şimdi cok daha uzaklara git..beni bırak senlerimle..ve git..
( Aldanışındaki Pişmanlık Fayda Vermez Git başlıklı yazı Aysu tarafından 16.10.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu