Sensiz olduğum her an’ın bütün anların da yaşadığım yalnızlığı kendime kabullendirmeye çalışırken çırpınışlarımı bilmiyor, duymuyor oluşunun bende yarattığı intiharları her gün farklı şekillerde yaşarken,sen yaşadığımı sanıp, ölüp ölüp dirilmelerimin farkına varmayacaksın! Her biri birbirinden sancılı geçen günlerimin seni bana getireceği ümidini taşıyor gibi gözükmesinin, içimdeki ’sen’ adını verdiğim yarama bastığı tuzun acısını sana belli etmemeye çalışıp, güçlümü güçlü gözükmeye çalışmalarımın beni nasıl güçsüzleştirdiğini de sanırım hiç bilmeyeceksin.

Sana hiçbir şey söylemeden duyurmaya çalıştığım haykırışlarımın,kendine bile faydası olmayan cümlelerimin seni bana getirmesini bekliyor olmanın nasıl bi ahmaklık olduğunu bilsem de bunu görmemezlikten gelip, kendimi kandırdığım bu komik acınası hallerimin beni nasıl bir boşluğa ittiğinin sanırım farkındayım.Çoğu zaman mutlu gözükmeye çalıştığım hallerimin halinden eser yok artık.Yaşıyormuş gibi gözükmem, bendeki bütün bu zavallı hallerin içindeki en iyi hâl..

Tahmin etmezdim terkedişinle kendimi böyle kahredip bütün mutluluklarımı döneceğin güne bağlayışımı.Sakin gözüksemde konuşmaktan çok bağırma isteklerimi görsen,kendimi nasıl paramparça ettiğimi bi parça da olsa anlarsın herhalde.

Seni halâ sevdiğimi hissettiren bir şeylerin olup olmadığını düşünürken,bende bıraktığın izlerin bu kadar kolay silindiğini sanıp beni başkasına tercih etmelerini inan hiç düşünemiyorum.Bildiğim her şeyin beni yanıltmalarından sıkılmaya başladağım da bana yaşattığın ve şuan başklarıyla yaşadığın yaşanmışlıkların,bana nasıl acı verdiğini sana hiç anlatamam sanırım.
Yaşadığım bu duyguların beni nereye sürükleyeceğini bilmeden yaşlanmaya başladığım bugünlerde bana dönmen için yaptığım tüm hesapların tutmamasından anlıyorum hiçbir hesabın çarşıya uymadığını.

Yalnız olduğumu anlamaya çalışmamın da nasıl bir eziyet olduğunu bilemezsin.Konuşuyorum,şarkı söylüyorum,ıslık çalıyorum fakat sesimi benden başka duyanın olmadığını gördüğüm de hayalini alıp karşıma tepki vermesini beklemem benim yalnızlıktan öte kafayı yediğimin ispatı olduğunu sanma çünkü,hayaline tepki verdirip benden bir şarkı daha istemesini sağladığımı söylemedim henüz.

Her yerine her yerinden soğuk giren evime sen girmediğinde aslında beni en çok üşütenin bu olduğunu anlıyorum anlamasına da ya o benden şarkı isteyen hayalinin nereye gittiğini neden beni terkettiğini bilmiyorum.işime geleni bilip işime gelmeyeni bilmediğimi düşünüp bana saçma sıfatlar yüklebilirsin ki, belki de yalnızlığımı,terkedilmişliğimi bu sayede görmezden gelip bunlara farklı isimler takmayı kendime züğürtte olsa teselli veren ediyorum sanırım.
Bu ettiklerimin senin beni terketmenle,başkasıyla gitmenle,başkasıyla gelecek inşaa etmenle,kıyaslanamaz, ki bu ettiklerinle bence her şeyin bi parça da içine ettin!


Gkhn..







( Terkedilen başlıklı yazı Gkhn tarafından 31.01.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.