AL DA GEL

"YE YE BİTMEZ"Denizinin, Domuzcukları yesede bitmez ürünleri ile öyle obez olmuşlardı ki değil yürümek, sıçmak için bile hareket kabiliyetlerini yitirmişdi.. 
Tanrı Artık ceza vakti dediğinde kimse bir şey anlamamışdı..
İ*neliğn cezası komple bir kavmin yok edilişini ortaya çıkarmışdı.Peki hırısızlığın, topyekün davranış modeline dönüşmesinin yaptırımı olmayacak mı?
Tanrının adaleti mutlak ve eşit şekilde paylaşımı içEriyorsa "hareket etmez obezler" elbette kendi boklarının içinde boğulacaktı.. Tanrı Baktı ki çalmayanlarda likensi yaşam biçimi ile geçim modeli çıktı" ben size 125 bin peygamber 35000 sahifelik kitap ve sözlerini boşa göndermedim" Ve bok Denizini ol emri ile öl dese ölecek cenabet yığını na altına serdi.. Artık hem daha rahat yiyip, oldukları yerde hacetlenecekler hemde kendi sonlarını getirecektiler.
Tanrının cezası böyle bir şeydi.. Ödül gibi görürsün ama kendi kendinin sonun hazırlayan bir cezalandırma sistemine kurban olursun.. 
Demokrasi yi ödül olarak tüm insanlığa verdim dedi..
Haydi hükümet olanlar şımardığında, değiştirsinler diye Muhalefeti oluşturdum.
Yarattığım şeytanın bile aklına gelmedi. Muhalefeti satın alarak verdiğim demokrasi ödülü param parça edilmişdi..19 parti genel başkanları, açıktan vekil ve bakan yapılmış, 9 tanede gizliden  parti başkanları yine hükümeti destekliyordu.. Artık sessiz kalamazdım..
Kulum Seçmen bu kadar hokkabazlık karşısında afallamışdı...
Sola veriyor,hükümet kazanıyor.. Sağa veriyor hükümet kazanıyor.. Ben ki "bir elma ya bir ısırık attı" diye koca insanlığı cennet deryasından dışarı atmışım. Bu bok yiyecilerine mi bir şey yapamayacaktım.. Ve dedim ki emrimdeki meleklere hayır vazgeçtim  sadece azrail i çağırdım.. "Al da gel" dediğimde o emri zaten anlamışdı.. Hiç bir güç bu kadar sahifeden ibaret kutsal kitapların emirlerini, peygamberlerin bu kadar anonim "iyilik yap" emirlerini boşa cıkaramazdı..
Tanrılık sadece bana ait bir sıfattı.. Ve onu benden başka kimse kullanmaya kalkarsa Zeus da Midas da olsa azrailimi gönderir ve canını alırım..
Anladın mı insanoğlu?
Yine anlamadıysan artık senin de vaktin gelmiş demektir..

Torun Halili
( Al Da Gel başlıklı yazı HALİLİ tarafından 14.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.