MİLİSLEŞEBİLME GÜCÜ
Bir ülkenin milisleşebilme gücü.. Onun varsa satılmış idarecileri eliyle işgaline karşı en büyük varlık sebebidir..
-Günümüzde GazzE nin başına gelenler topyekun hareket yeteneği olmayan, halkın içinden çıkan grupların, gizli yüzlerle güçlerini vardan daha az gösterme çabası yüzünden israil bir ırkı yok ediyor.. (islamafobi çalışmasının yanında) Açık yüz, açık Yürek dir. İşkencenim kralını her halukarda yapıyor Gündüz çaycı akşam savaşçı hikayesini geçiniz.. Perslerde 10.000 özel kuvvet niteliği taşıyan  ölümsüzler ordusu vardı. Özlem buysa israil in anasını s. *kin o zaman
-Dün 70 li yıllardan beri  70 Fraksiyona bölünmş Filistin halkının örgütlü güçsüzleştirilmiş hali ile sürekli küçülen coğrafyası bir diğer milisleşebilmenin ne anlama geldiğini teyid eder.. 
-Artık yahudi kalıntılarını devletleşme çabası olarak, İsrail in 1948 kuruluşa kadar terörize edilmiş güçü ile boşaltılan filistin köyleri bunun en büyük göstergesidir..
Anladınız siz onu..
Anadoluyu kimse boş zannetmesin
Her tüten ocak bir güçdür . Tüten baca çeşitlenmesi ABD nin  fraksiyon oluşturma çabasıdır.. BİLE Sİ N
Torun Halili
( Milisleşebilme Gücü başlıklı yazı HALİLİ tarafından 15.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.