MİT in 97.yılı kutlandı.. Kutlu olsun
Bize ,arşiv gezdirmeyin.. Netenyahu'nun kellesini getirin yeter..22 yılın sonunda dere tepe düz gittik ardımıza bir baktık ki "Savunma sanayiinde ilerliyoruz "dediler .1990 lı yıllardan beri hedeflenen ve uygulanan milli projeler ,gerekli insan kaynakları ve fiziki alt yapı bugünkü varılan nokta da en önemli etkende olsa siyasi iradenin buna verdiği önem diğer etkenleri daha da aktifleştirerek müthiş sonuçu ortaya çıkarmıştır.
Bir ülke istihbarat kuruluşu ,iç asayiş ile dış asayiş arasındaki irtibatı ve aralarındaki dengeli ilişkinin varlığı ülke güvenliğine hizmet eder.. Ülke güvenliği asıl amaç olup, iç siyaset dinamiklerinden arındırılmış olduğu takdirde, gücüne güç katarak ilerler. Aksi halde yanlış yönelim ve kaynaklardaki yanlış yönlendirme netice olarak, kendisini yanlış yönetim olarak gösterir.Yanlış bilgi ve analiz ise yanlış sonuca hizmet eder. .
22. yılın sonunda dış operasyonel yeteneği kazanmış ,7 iklimde ve 7 düvelde, odaklandığı eylemi gerçekleştiren, diğer ülke istihbarat örgütlerinin ,sadece karakol işlevinin ötesine geçmiş ,bir güç karargahına dönüşmüş ve ileri karakollar oluşturmuştur.
Dünya üzerinde hangi ülkede olursa olsun;Anti amerikancı ve anti siyonist yapılanma ,sadece kendi ülkelerinin bekasına değil yerküredeki diğer insanların, varlığına ve gelişimine de katkı sağlayacaktır .
Siyonizmin, insanlık düşmanı bir siyasi içtimai bir yapılanma olduğu ve bunu FETÖ benzeri yapılanmalarla ülke yönetimlerinde , uluslararası sivil toplum örgütlerin yönetiminde ,çok uluslu şirketlerin yönetimde yer alarak gösterdiklerini gözlemliyoruz. Hristiyan müslüman yahudi ateist olmanız fark etmez. .Kutsallaştırılmış amaca doğrudan ya da dolayısı ile hizmet önemlidir. Savaş terör, salgın, şantaj gibi tescilsiz evrensel kullanım haklarını doğrudan ifa ettiklerini gözlemliyoruz..
SSCB nin yıkımından ,Kafkasya daki zulumler ve katliamlarla Putin in doğuşu , SSCB den kopan tarihsel sosyal ve dini içerik benzeşliğine ragmen Ukrayna daki yönetimin ,Amerikanvari şekillenmesi ve Rusya Ukrayna savaşının "gel gel"çağrıları ile tüm dünyayı etkileyecek şekilde başlatılması ve sür git devamlılığı hep bu siyonist çevrelerin etkisi ile ortaya çıkmıştır..
Rusya tehdidi için NATO diyen kukla Zelenski, bizzat Rusya felaketinin baş mimarı olmuştur.. Bir önceki dönem de aidatlarını ödemeyen Almanya ya rest ceken ve Nato nun kaldırılabileceğini dile getiren Trump sonrası NATO günümüzde , kuzey denizine kadar tek belirleyen güç haline dönüşüyor.
Tabi ki bunlar bir tesadüfün eseri olarak ortaya çıkmıyor..
Kanlı orta doğu 1979 lardan beri Pehlevi zamanının açık, Humeyni zamanının gizli amerikancısı İran ve ABD nin bölgedeki karakolu İsrail siyonizmin açık eserleridir....İran ve İsraili çekip kenara değil Mars a gönderdiğinizde ortalık sütliman olur.
Açık eserler in tersine çözümlenmesi bölgenin istikrarı açısından elzemdir. İran daki yeşil devrim, Saddam Hüseyin in ortadan kaldırılması projeksiyonu, Garnizon kürtmen devleti ,PKK terörü, Suriye nin parçalı bulut haline dönüşümü hep siyonizmin ayak sesleridir.
İRAN YEŞİL DEVRİMİ
Humeyni, iran a dönünceye kadar nerde maddi ve manevi bakımından beslenmesini gerçekleştirdi?.Rıza Pehlevi nin açık toplum kapalı bütçe uygulamaları siyasal ve toplumsal zemini, bir devrime nasıl hazırlandı?100 yıllık yaşam biçimi taraflarının muhalefet olma hakkı İran Irak savaş ortamı ile kaldırılmadı mı?Nufusun %50 Erzurum ağzı ile konuşan Türkler iken Türkiye ve Azerbaycan arasındaki diplomatik kopukluk ,İran Ermenistan yakınlığı nasıl sağlandı? Nufusunun yarısından çoğu Türk kökenli olan İran da farsiler nasıl iktidar oldu? Bu soruların cevaplarını araştırdıgınızda istikametin aşağıda diğer sorulara verilen cevaplarla aynı istikameti göstereceği açıkça ortaya çıkar.
IRAK, PARÇALANMASI VE SADDAM
Saddam Hüseyin in mensup olduğu ideolojik yapılanma Arap milliyetçiliğinin özeti ile Arapların tek bir bayrak altında toplanması fikrine dayanır..Yani Al-i ameikan menfaatleri ile siyonizm hedeflerine tam aykırılık teşkil eder..Cetvelle çizilen ve bilinçli olarak zamanın ingiliz yöneticilerince farklı demografik yapı ve coğrafyaların çeşitlenmesi ve küçük parçalara ayrılması hem yönetim zaafiyeti oluşturarak batı bagımlılığı, hemde ileride gelişecek siyasi bilinç ve toplumsal gelişime uygun olarak yeni siyasi aktörlerin kullanılma gelmesi ile batı hegomanyasına hizmetde süreklilik amaçlanmıştır..(Hindistan-Pakistan Afganistan da yapıldığı gibi)
İran ırak savaşı ile 8 yıllık süreç de Saddam siyasi gücüne güç katmış ve kendisine karşı geliştirilen demokratikleşme özgürleştirme gibi argümanlarla sonunun hazırlandığını anlayınca bölgesel güç olmaya soyunmuş ve dersini iyi çalışmadığı içinde acz içinde gösterilerek göstere göstere idam edilmiştir.
Irak teröristi olarak bilinen ve saddam tarafından gayrımeşru kabul edilen güçler oluşturulan bölge de ve ulusal parlamentoda azımsanmayacak sayıda vekil sahibi olmuşlardır..Bugün lider diye tanımlanmaktadırlar.
PKK TERÖRÜ VE SURİYENİN PARÇALANMASI
ABD , Irak ın kuzeyinden Suriye nin kuzey batısına kadar uzanan koridorda Roma İmparatorluuğnda benzer yapılanma lejyon ile hükümran olmak isteğini ortaya koymuştur..Geliştirdiği modellemede müslüman çocuklarını birbirine kırdırırken ,silah tüccarlarının sa semizleşmesine teknoloji geliştirmesine ,uygulamalaı deneylemeye katkı sağlamaktadır. Hafız Esad bu konuda terörist başını besleyerek koruyarak kendince pirim sağlamıştır. Oğlu Beşar da aynı istimakette giderken bölgeyi ve kendi halkını kurban etmiş milyonlarca insanı göçer etmiştir. İstikrarsız hale gelen ve kendi egemenliğini koruyamayan bir Suriye bugün katliam yapan İsrail için de tehdit olmaktan çıkarılmıştır..
MISIR VE HAMAS
Mısır da demokratik olarak başa gelen Mursi , askeri ihtillle Sisi yi başa geçiren ABD ,Hamas düşmanlığı ile Mısır ve İsrail müşterekliğini yakalamış oldu..Müslüman kardeşlere ait yöneticiler tutuklandı bir kısmı asıldı özgürleştirme adı altında bir köpekleştirme operasyonu daha mısır da basarı sağladı..
SEKS ADASI VE MOSSAD
Şantaj her ne kadar ulusal ve uluslararası ilişkilerde bir yönetim şekli olsa da hem şantaj kurbanın gizemi hemde şantaj edenin gizemi onu gizli kalmaya mahkum eder. Yönetime ilişkin yöntem açıkça beyan edilmez.. Sapkınlığın derecesi ve limiti yoktur. Ekonomik gelişmişlik güç sahibi olmak, akideden yoksun olmak halleri ile birleştiğinde keyf için cinayetten tutunda çok afedersiniz, pedofili ,hayvanlarla ilişki ,hayvan genelevleri gibi uygulamaların misafiri olursunuz.. Ergen ama yetişkin olmayan bir genç kızın bekaretini gücünüzle rızaya dayalı veya rızası hılafına aldıgınız da artık tekrarı kurumsallaşmış bir bekaret operasyonunun failisinizdir. Ama bu bekaret almanın kefareti de Bill Clınton olursanız Pkk , Bush olursanız Irak a bomba olur.. CIA nın belirlediği ve maruz görülebilir kısmı sayılaştığında ortaya çıkan rakam 3000 kaseddir.. Tıpkı bizim Kıbrıs otellerınde kumara gidiyorum diyen ünlülerin gizli çekimlerle aleni pornografik artist haline dönüşmesi yada mafya ya kurban olması gibi . Söz konusu adaya gelen ünlü isimlerin binlerce video görüntüsünün olduğu belirtilirken, bu görüntülerin şantaj için kullanıldığı iddiaları da var.. Arşiv kaydı, dedikleri şu " bilgi havuzu".. Yani Fetö tipli kayıtlama sistemi .Düşersin havuza yüzmesini de bilsen çıkamazsın ..,
CIA bunlara evvelden beri hep aşinadır.. Hani bir zamanlar 2. Dünya savaşı sonrası ele geçirdiği işkenceci Nazi subayları ,2.Dünya savaşının işkenceci Japon 731 görevlileri ne ait biyolojik ve kimyasal silahları ele geçirmesi karşılığında faillerine dokunulmazlık hakkı vermesi gibi....
Reşit olmayan kız ve erkek çocuklarına yönelik cinsel istismar, fuhuş, insan kaçakçılığı ve pedofili ve suçlamasıyla tutuklanan ve hapishanede intihar eden ABD'li iş insanı Epstein'ın kurduğu iğrenç ağın sonuçları daha yıllara dayalı olarak mutlaka ortaya cıkacaktır.. Yıllar evvelınden bahsi geçen adadakı olaylar bir çizgi Çizgi roman filminde tıpatıp geçmişti .O zaman sizin haberiniz olmasa da dünya dönüyorsa dönüyordur. Bilmemeniz olmadıgı anlamına gelmez.
Ben merak ediyorum bu sapkınlık adasında M.Jakcson Prens Andrew Bill Clinton adı geçiyorda günümüzde Katliam yapan İsrail e destek veren ülkelerdeki yöneticilerin icraatı var mı? Fail hücresinde bulunan kameraların çalışmadıgı bir gün her nasılsa intihar etmişdi. Yerseniz..

(Bu sapkın adası çocuklara yönelik seks eylemine dönüştüğünde ayrı bir takım sonuçlarıda vardır.. Korku durumunda salgıladığımız başlıca hormon adrenalindir. Ve vücudu en hızlı harekete geçiren hormondur
Adrenochrome, Özellikle Hollywood ve Beyaz Saray'dakilerin isimleri ile anılan Adrenochrome vücuttaki hücreleri yenileyerek yaşlanmayı önlüyor. İsmi geçen pek çok ünlünün geçmişe göre daha dinç olduğu ve hiç yaşlanmadığı da göze çarpıyor.
Bir endokrin salgısıdır. Böbrek üstü bezlerden korkuya bağlı olarak saf adrenalinden elde edilir.En mükemmel yapı 0-9 yaş gurubu arasındadır.Çünkü o çağlarda daha güçlü adrenalin sentesi yapmaktaıdr.Ada faillerinin bir orospu çocukluğuda muhtemelen bu saf adrenalin sentezidir. Çocuklara acımayan filistinlilere hiç acımaz.. )

torun halili
( İstihbarat Her Şeydir başlıklı yazı HALİLİ tarafından 15.01.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.