Lütfen değiştirmeye çalışma beni. Birilerini olduğu gibi kabullenmektir ERDEM olan. Ne birisini değiştirmeye çalıştım şu kısacık yaşamımda, ne de bir başkası için değiştim ve en önemlisi bir kimseyi hayatıma alacağım diye değişmesine göz yumdum. Lütfen bu güne kadar nasıl isen bundan böyle de olduğun gibi kal.


Ne ben ne de bir başkası, değişmek uğruna kimliğini kaybederse, özünü kaybederdi benim gözümde. Farklı bir insan olmaya çalışmak, yaşadığım bunca günü çöpe atmak demekti. Bunu ne kendim için ne de bir başkası için istedim. Değer mi hiç? Onca güzel hatıraları sadece bir başkası istiyor diye yaşanmamış kabul etmek, hayatını ve hatıralarını bir çırpıda çöpe atmak.


Sen yokken de çok güzeldi benim yaşamım. Sen geldin umutla doldurdun onu inkâr edemem. Ama lütfen bırak aynı şekilde kalayım. Benim yüreğimde, benim yaşantıma eşlik etmek istiyorsan, yönüm yönüne ters düşmüyorsa huzuru yaşayayım.


Ne senden ne de hayattan beklentim var benim. İstediğim sadece bir avuç mutluluk artık. İnan bunları da sadece kendim olarak yaşamak ve bana ait istekler olduğunu kabullenerek sürdürmek istiyorum. Sırf sen istiyorsun diye bir başkasını oynamak zorunda bırakma beni. Ve ben de sırf seni mutlu etmek için ödün vermeyeyim mutluluğumdan.


Gel dediğim de bil ki sadece sana olan sevgimin gücü çağırıyordur. Ben istiyorum diye aşma engelleri, eğer gelmek istiyorsan gelirsin. İnan budur insanı mutlu eden. Bir başkası için değil kendin istiyorsan yapmalısın. Mesela bir gün ben istediğim için değil de. O an senin içinden geldiği için almalısın siyah güllerimi. Ve yine sen istediğin için çalmalısın kapımı. Bir dene, bir kez dene. Kendi arzuların için yaşamayı bak nasıl memnun edecek bu seni.


Nerden mi biliyorum. Unuttun mu? Ben artık kendi huzurum için yaşıyorum.

Değişmeyeceğim, değişmeyeceksin, değiştirmeyeceğiz sevdiklerimizi

Hayat herkesi olduğu gibi kabul edersen çok daha güzel




( Değişmeyeceğim başlıklı yazı Gülhun ERTİLAV tarafından 6/9/2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.