Astral seyahatten hoşlanıyorum deyince, daha bir farklı dinlemeye başladım onu. Bu aralar benim de ilgi alanıma girmişti çünkü.

Yapabiliyor musun diye sordum.

Gülümseyerek, evet neden yapamayayım dedi.

Peki, geri dönememekten hiç korkmuyor musun dedim.

Hayır dedi, her defasında geri döndüm neden korkayım ki.

Eğer tam anlamı ile konsantre olabilirsen, rahatlıkla sen de gider ve dönersin dedi. Kafam tekrar karıştı evet benim de ilgi alanımdı astral seyahat ama cesaret edip bir kez bile gitme kararı almamıştım. Gel beni iyice dinle ve bu gece sende dene, ne dersin belki de bir yer kararlaştırır orada buluşuruz dedi. Gülümsedim neden onunla buluşacaktım ki, benim uzaklarda bir sevdiğim vardı onun yanına gider dönerim hiç değilse dedim içimden. Tamam dedim kuralları öğret iyice bana, biliyorsun gidip te dönememek var işin ucunda, burada sorumluluklarım var herkesi yüzüstü bırakamam. Korkma sakin ol ve hemen aklından uzağa gitme düşüncelerini çıkar, bu ilk deneme olacak, sadece kendi odanda kal veya evinin içinde dolaş zamanla dışarı çıkmaya başlarsın diye de rahatlatmayı ihmal etmedi. Şaşırdım düşüncemi mi okumuştu ki uzağa gitmemi engelledi dedim kendime. Bana bütün kuralları anlatmaya başladı. Tam bir sadakatle onu dinledim. Her şeyi harfi harfine öğrendim, şimdi heyecanımı bastırıp artık denemek için kendimle baş başa kalmalıydım.

Beklediğim fırsat ve zaman gecikmeden geldi. Eşim çocukları da alıp birkaç günlüğüne yazlık evimize gidecekti. Ben mesaide kalacağım için tatil fırsatım olmayacaktı. İşime gelmişti doğrusu.

Bu gece deneyebilirim diye düşündüm. Kendimi sakinleştirerek geceyi bekledim

Sakindim heyecanımı dindirmiş, bu yeni deneyime hazırlanıyordum. Beni rahatlatan en büyük etken tekrar dönebilecek olmam idi. Bana öğretilen bütün kuralları ve telkinleri uygulamaya koyuldum

Seyahate başladığımı hissediyordum. Kalp çarpıntısı, kulaklarımda aşırı uğuldamalar, mide bulantısı ve gözlerimde kararma hissi, hani salıncakta sallanırken olur ya, hepsi başlamıştı işte.

Yavaş yavaş yukarı doğru çıktığımı hissediyordum, beynim bedenimi terk etmişti nihayet. Tavana ulaştığımda bedenime baktım öylesine yatıyordu işte. Müthiş güzellikte bir deneyimdi. Söz vermiştim bu gece odamdan dışarı çıkmayacaktım öyle de yaptım. Bir süre gezindim odamda bedenim yatakta iken, sonra yavaşça süzüldüm tekrar bedenime. Hiçte zor olmamıştı gerçekten. Uyandığım zaman daha bir huzurlu hissetim kendimi başarmıştım işte.
Devam etmeli sonuna kadar gitmeliyim diye düşündüm, madem bu yetenek bana bahşedilmiş, neden onu kullanmayayım? Ertesi gün evimde dolaşacaktım. Gün geceye döndü, düne göre daha sakindim bu gün daha rahat terk ediyordum bedenimi. Odamdan dışarı çıktım kapıyı açmak yerine onun içinden geçmek çok güzeldi. Uçmak duygusu her zaman güzel gelmiştir bana. Bütün odaları ya duvardan ya da kapının üzerinden geçerek dolaştım. Özgürlükkkk diye bağırdım sanki. Yine huzurla yatağıma bedenime döndüm. Birkaç gün böyle devam ettim hep evimde hep odalarda gezdi beynim. Artık dışarı çıkmanın onun yanına gitmenin zamanı geldi diye düşünüyordum. Bu gece onu yapmaya karar verdim. Bütün sabırsızlığım onu uzun süredir görememekten kaynaklanmıyor muydu? Bu gece onu görecektim işte. Yapmam gerekenleri yapıp kendimi yatağıma bıraktım, bir süre sonra yükseldiğimi hissetmeye başladım. Acelem yoktu, zaman kavramı yoktu, mekan kavramı yoktu. Tam bir özgürlüktü yani. Sadece onu düşünmem yetiyordu yanında olabilmem için. Bende öyle yaptım.

Tanrım onun yanındayım, ama o bunun farkında bile değil. Çok özlediğim yüzünü doya doya seyrediyorum. Ohh sen istediğin kadar uzaklaş benden, beni evimde bil. Bak işte ben yine bir yolunu bulup sana gelebiliyor, yanında olabiliyorum.

Belki de bir ego tatmini idi yaptığım ama yaptım. Gittim, hasretini çektiğim sevgilime sarıldım, evimde olsa da yarım. Ruhum rahatlamıştı ya ne önemi vardı ki bedenimin.

Geleceğim sana, söz veriyorum.

Sen bilmesen de…



Fantastik kurgu

Astral seyahat : fiziksel beden dışında, bilinç yerinde olarak başka mekanlarda rahatça dolaşabilmektir. Astral seyahatte beden için duvar gibi fiziksel nesneler ve uzaklık engel teşkil etmez.

( Özgürlük başlıklı yazı Gülhun ERTİLAV tarafından 6/19/2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu