Ayrılık bazen buluşmaların habercisidir.ayrılırsınız sevdiğiniz bir yere gidersiniz ulaşıncaya kadarki zaman çekilmez olur. Ulaştığınızda ayrılık vuslat olur.Sevdiklerinizden ayrılırsınız üzülürsünüz yeni bir kavuşmayı sabırsızlıkla beklersiniz. Ayrılırsınız bir hüzün çöker içinize aklınızdan neler geçer neler aklınızın erdiği andan itibaren hayatınız bir filim şeridi gibi gözünüzün önünden geçer biraz hüzünlenirsiniz en çokta sevinirsiniz çünkü güzel şeyleri daha çok hatırlarsınız.En çokta çocukluğunuzu hatırlarsınız. Çocukluk arkadaşlarınız gözünüzün önünden geçer kimileri vefalıdır kimileri hayırsızama siz hepsini seversiniz çocukluk halleriyle.


Gözlerinizi yumarsınız ayrılığı düşünürsünüz ,bedeninizin her zerresinde yaşarsınız ayrılığı hasret türküleri,gurbet ağıtları işe yaramaz o zaman,türküde sizsinizdir ağıtda siz.Faydası olmaz yanık saz sesinin bile .Belki bir dost sesi sizi kendinize getirebilir.


Ayrılık bazende ÖLÜMDÜR. Bir daha geri dönmemecesine.Rabbine, peygamberine ,daha önce giden sevdiklerine hatta cennete gitme gerçeğine inanma inancına bile ÖLÜMdür ayrılık ayrılan için güzel olsada kalanlar için zordur ayrılık.


Ayrılanlara güzellikler kalanlara sabırdır ayrılık.

( Ayrılık başlıklı yazı Yasar Kutlu tarafından 1.08.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.