hani yarım kalan şiirlerimiz vardır tamamlanmayı bekler.yarım kalmış hayallerimiz vardır ,yarım kalmış sevdalarımız vardır belkide hep yarım kalacaklar.Yarım kalmış ibadetlerimiz vardır.Oruç,namaz, insanlara iyilik ve benzerleri. hep aklımızın bir köşesinde tamamlanmayı beklerler.Rabbim fırsatlar veriyor içinde bulınduğumuz ramazan ayı bunlardan sadece birisi yarım kalmış ibadetlerimizi ,Rabbimize olan şükür borcumuzu tamamlamaya çalışabiliriz.


Gönüllerimizdeki huzursuzlukları, içimizdeki sıkıntıları tutacağımız oruçlarla, kılacağımız namazlarımızla ,yapacağımız dua larımızla aşabiliriz .Yeniden bir dirilişe geçebiliriz.Her zaman bizim yanımızda olan bize rızık veren Rabbimizle bir olabilmenin mutluluğunu yaşayabiliriz.Yarım kalan beraberliğimizi tamamlayabiliriz.Hasretlerimizi, umutlarımızı. hayallerimizi tamamlayabiliriz.


bir yarımız kabil olsada habil tarafımızı daha güçlü yapabiliriz.günah sayfamız ne kadar kabarık olsada hazreti hamzayı şehit eden vahşiyi sahabi yapan rabbimiz bizide bağışlar .hazreti mevlananın değişiyle ümitsizlik kapısı değildir rabbimin kapısı.


Orucla tokluğu yaşayabilmek,namazla ihsan derecesine ulaşabilmek,aç insanların halini hissedebilmek,helal olan rızıkları bile oruçlu olduğumuz için yiyememek .Sabrımızı tamamlayabilmek ve emek harcamak tıpkı şiirlerimizi tamamlarken çektiğimiz gönül sıkıntılarının bin katını çekmek...belkide orucumuzun en güzel yanı 


ibadetlerimizi tamamlayabilmek ,dualarımızı ,dualarınızı bekliyorum.selam ve dua ile

( Yarım Kalanlar başlıklı yazı Yasar Kutlu tarafından 8/3/2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.