Burası öyle bir ev ki hocam kimse kimseyi hem tanımıyor hem de çok yakından tanıyor bunu dememin sebebine gelince Rahmetli Neşet ERTAŞ demişti ya gönülden gönüle bir yol vardır görülmez buradaki gönül dostları da gönül dili ile konuşuyor sohbet ediyor en azından ben öyle hissediyorum Rabbim aramıza nifak sokmasın muhabbetimiz daim olsun saygılar selamlar
Üstadım, hani bir hadisi şerif der ki;
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır"
Ve istiklal şairimiz M.Akif der ki;
Korkma!
Şiiriniz güncel yaşantının atmosferini soluttu. Ve utanç veren yüzlerin riyakar yaşantısını gün yüzüne çıkarmış.
Tebrikler Üstad
Gül hacamız Bu şiir, insanın iç hesaplaşmasını ilahi aşk, kader ve sorumluluk bilinci ekseninde derin bir tefekkürle ele alıyor. Maddiyatla yozlaşan dünyaya karşı, iman, samimiyet ve şiiri bir arınma ve direniş alanı olarak konumlandırıyor.TEBRİKLER.
Ahmet hocam Şiir de, emperyalizme ve küresel güç odaklarına karşı duyulan öfkeyi sert ve doğrudan bir dille ifade ediyor. Yoğun hitaplar ve sert imgelerle, adaletsizliğe karşı bir hesaplaşma ve bekleyiş duygusu öne çıkıyor.Can-ı gönülden tebrikler.
Çok manidar çok güzel bir şiir tebrikler Nurettin kardeşim selamlar sevgiler
Hatice üstadım şiiriniz baştan ayağı insanlığa davet çıkarıyor. Sanki "uyan artık insan" diyor. Çok beğendim, yürek sesinize selamlar
Rabbim nefsine köle olan kullarından eylemesin. Yazan kaleme saygılar
İnsanları ürkütmemek için adına Huzur Evi denmiş ama hiç bir huzur evinde insanların huzur içinde olduklarını sanmıyorum. En huzurlu huzur evinde bile insan yakınlarından uzak olan insan, huzursuzdur.
Kanayan bir yaraya parmak basmışsınız. Tebrikler.
Selam ve saygılar.
Ömür, yazılası bir ömür ama sanırım büyük ölçüde yaktık kül eyledik.
Selam ve saygılar.
Tekrar kutlarım
Gün şiiri olmuş sevindim
Saygılar
Tebrikler muhterem kãlemdaşım, şairem, yüreğin incinmesin inşallah. Gününe esenlikler diliyorum. SELÃM DUÃ VE MUHABBETLE..!🖊🤲⚘❤⚘
Sami hocam bu Hikayede, çocuklukta başlayan zorbalığın nasıl trajik bir sona dönüşebileceğini çarpıcı şekilde gösteriyor. Veysel’in çaresizliği ve öfkesi, masumiyetin bile şiddete evrilebileceğini düşündürüyor.
Tebrikler hayırlı geceler.
Maşallah, maşallah kardeşime
Tebrikler, selam ve sevgiler Yıldız hocam
Güzel şiir kardeşim, gönülden tebrikler selam ve sevgiler
Tekrar çocuk olmamız mümkün değil. Eyvallah ama çocukluk yapmamız mümkün. Eee o zaman kim tutar bizi? Kim engel sokakta seksek oynamamıza? Kim engel saklambaç oynamamıza?
Hani diyorum ki siz kız arkadaşlarınızı toplayıp evcilik oynasanız, ben de erkek arkadaşlarımı toplayıp sizin oyununuzu bozsak? Ne dersiniz)))
Selam ve saygılar.
Dilerim bir gün gönül gözü açılanlardan oluruz
Perdeler artık öyle çok ki çağımız daha zor
Saygılar severek okudum
Yansan da yanılma ve yakma gemileri.
Çok doğru. Özellikle de gemileri yakmak, ya bir gün geri dönmeyi düşünürsen?
Selam ve saygılar.
Gül hocamız Şiir de, kul ile Rab arasındaki teslimiyetin, kaybın ve aşkın iç içe geçtiği derin bir iç muhasebe olarak akıyor; acı isyana değil, şükre ve kabule evriliyor. Dilindeki samimi yakarış ve metafizik sükûnet, kişisel bir yasın evrensel bir iman ve sabır tecrübesine dönüşmesini sağlıyor.Can-ı gönülden tebrikler.
Gül hocamız Bu metin, şiiri akıl–iman–aşk üçgeninde konumlandırarak şairin asıl kudretinin duygudan önce bilinç ve teslimiyetten geldiğini vurguluyor. İç içe akan cümleleriyle hem bir iç muhasebe hem de “iyi bir hoca” metaforu üzerinden insanın kendini inşa edişine dair güçlü sunuyor.TEBRİKLER.
“ ruhu şeffaf, yürekse hangar gibi.”
/
Sayın hocam, ne güzel…ne güzel…
Tebrikler yahu, tebrikler!