Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum AtışmaYENİ Online Üyeler

Etkili Yorumlar

Manevi haz veren çok güzel dizeler Kutlarım delikanlıyı Selam ve sevgilerimle
Çok çok hoş bir duygu hele ki ilk üyelik zamanlarımı hatırlıyorum da ama gülmeyin. İlk saçma yazılarım ve ben kaç kişinin okuyup yorumlarını da bekliyordum da sanırım vaktim bolmuş. Bir de çetele tutuyordum ve çocuklar gibi nasıl da şendim. Aman Allah'ım; beş okunmuş aa, yedi kişi de diğer yazımı okudum. Ne yapayım: ben de çocuk yüreğimden taviz vermiyorum. Ne güzeldi şiiriniz ve ne güzel betimlemişsiniz bizlerin hissettiğini. Kutluyorum efendim. Saygılarımla.
Sözümüz de durmak sevgiyi güçlendirir güven verir keşke herkes yapsa bunu kutluyorum canı gönülden kalem dostum saygılarımla her daim selamlar gönül dolusu
Ağabey senin şiirlerini okuyan birisinin sigarayı bırakası varsa bile vaz geçer, yahu madem bu kadar zor, insanı böylesine perişan ediyorsa ben de bırakmayayım en iyisi der. Demem o ki; senin sigarayı bırakman toplum sağlığı açısından büyük tehlike arz ediyor. Bırakmaya niyetlenen onlarca, belki de yüzlerce kişi seni okuduktan sonra kesin tırsar. Bir an önce başla şu sigaraya da bizler de rahat rahat bırakalım. Haydi kal sağlıcakla. Selamlar, Saygılar. çağatay
Öyle seveceğim ki seni Kıskanacaksın kendini Öyle sev ki beni Kıskanmalıyım unutup o an sen de kendimi . Herkesin karşısına böyle seven biri çıksın diyorum . Kutluyorum .Saygılarımla .
Yazmışsınız üstadım hemde çok güzel yazmışsınız. öncelikle o alışkanlığınızdan kendinizi kurtardığınız için sonrasında da yine böylesi muhteşem bir şiirle bizleri buluşturduğunuz için size çok teşekkür ederiz.Biraz sabır ile bu sıkıntılı süreci aşacağınız dan emin olun.tekrar tebrik ediyor nice güzel şiirlere diyorum. Selam ve saygılarımla...
Hasret kalıyoruz yeşil görmeye, Bir fırsat arıyoruz oraya gitmeye. çocuklar toprak görüyor atıyor ayakkabıları, Babalar uzanıyor çimenlere. Bir kuş meraklı bakışlarıyla bakıyor gelenlere. köpek heyecansız bekliyor mangalı, nasıl olsa kemikler benim diye. Tebrik ederim saygılarımla.
ve seven her yürek yana yakıla yine de bakar yollara kutlarım efendim
Çok sevdim diye havalanma Kendini bulunmaz sanma Bir yere kadar katlanırım bu tavrına Bıktırırsan başkasını koyarım yerine kutlarım yüreğinizi
sonlanmadan hayat yine sonlanmayan hikayeler. bazen yorgun bazen bıkkın mizacı kaderin. kutluyorum yürek sesinizi. selam ve saygılarımla dost yüreğinize...
Kendine guvenen bir durus ve dusunce sevgisini, yerini, tavrini belli ediyordu. Sevgi ve sevmek ardindaki neden olunca, kisi guclu olurmus. Tebrik ve sevgiyle.
Heceli bir şiirle vatan duygularınızı dile getiren yüreğinize sağlık. Sevgilerimle...
Üstadım. Ben Sami'ce bir yorum yazacağım müsaadenle. Siyah ve beyaz hep birbirinin zıddı renkler olarak bilinir, söylenir. Oysa en çok birbirlerine yakışan renklerdir. hele de bu renkler Beşiktaş Formasında çok daha ayrı bir anlam ifade eder. Asaletin ve zarafetin renkleridir. Ancak... Beyaz- Siyah değil de '' SİYAAAAAHH---BEYAAAAAZZZZ '' Deriz genelde. Şaka bir yana ömrün hangi rengini seversek sevelim, diğer renklerin de gönlünü hoş tutmak lazım. Selam ve sevgilerimle.
Şaman Davulları Aya İrini'nin çanları. Beylerbeyi Camiinde sala Deniz orasında yakılmak... Yunus geldi aklıma. Dört kitabın manası Saklıdır bir elifte, Sen elif dersin hoca Manası ne demektir? Dört kitapta da, kitap olmayan inançlarda da elifin manası hep aynı galiba. Aynı aşkın, hasretin, özlemin ve ölümün manalarının aynı olduğu gibi. İnsanı derin derin tefekküre sevk eden muhteşem bir şiir. Can-ı gönülden kutlarım değerli dost. Selam ve sevgilerimle.
Gülme özürlüyüm epeydir; Hangi şiirse lahit yine Debdebeli mısralara dalıp da Kaybolmayı meşk bildiğim bunca surette Hep gülümsemen dileklerimle. At karayı üstünden sana beyaz yakışır. Kutlarım canım. Sevgi ve selamlar güzel yüreğine.
Hayat acımasız da olsa Dövüşmeyi hiç arzulamıyorum İnsanları sevmeye geldim ben dünyaya Ah gençliğim Geri gelmez ki nüfus cüzdanı bizi bağlamıyor , kendimizi salmadığımız sürece genciz ben bu pencerden bakmak istedim:) tebrikler hocam
Hala anlamadın mı sevgili Denklemler yok aşkın matamatiğinde ... Aşk bazen halden anlamaz dense de, anlamayan aslında karşı taraf.. Yürek yine ver yansın etmiş, ettiren duyar mı ki üstat? Güzeldi hüznünde, yüreğinize sağlık.. Saygılarımla..
Mavi-Yeşil Siyah-Beyaz Biri doğayı diğeri aşkı, sevgiyi anlatıyor. Ne güzel sevmek, sevilmek. Mutluluğunuz sonsuza dek sürsün inşallah. Kutlarım. Sevgi ve selamlar.
Duygu yüklü şiirinizi kutlarım hocam . Saygılarımla .
Deli balim, bal kadar kıymetlim. deli bal, hem zehir hem panzehirdir. Aşk budur. Ne olursan ol benim ol, demiş hocam. Tebrik ederim.