BİZİM GÜZEL SİTEMİZ

 

 

Sanal âlemde binlerce site var; okuyucusuna hizmet sunan.

 

Her bir sitenin imkânları, hizmetleri, kadrosu farklı.

 

Kimisi çok üyeye sahip, kimisi sosyal, siyasal yayınlar gerçekleştiriyor, kimisi moda, magazin ya da mizahla ilgileniyor.

 

Her sitenin faydası başka olduğu gibi, fonksiyonu ya da etkisi de başkadır.

 

Bizim sitemiz de sanaldaki binlerce siteden sadece birisidir ve bana göre en güzelidir.

 

Neden diyeceksiniz haklı olarak…

 

Anlatayım efendim…

 

Öncelikle bizimi sitemizin yöneticisi, konun ehli, işine ve üyelerine saygılı, mesleğini hakkıyla önemseyen bir uzmandır gerçek manada.

 

Sitemizde bulunan her birimin, her bölümün sorumluları da, saygıdeğer yöneticimizin özenle seçtiği, tanıdığı, bildiği, güvendiği, insan sever, şiir sever, sanatsever, vatansever özellikleri olan, bilgili, kültürlü, ahlaklı, inançlı kişiler.

 

Yöneticisi ile diğer görevliler arasındaki uyum, irtibat, yakınlık ve dostluk, sitenin tüm üyelerine yansımakta, üyelerle sorumlular, sorumlularla site yöneticimiz tam bir ahenk abidesi oluşturmaktadırlar.

 

Üyelerimiz, her şeyden önce şiirin ve sanatın, kültürün ve sitenin,vatanın ve milletin, dinin ve devletin kıymetini bilen, kendilerine sunulan nimeti güzel değerlendiren, hizmeti ve faaliyeti seven saygın insanlar.

 

Bütün bu özelliklerini saydığım, sıralamaya çalıştığım kadrosuyla ciddi, kararlı, disiplinli ve akıllı bir yayın politikası uygulayıp tüm üyeleri kucaklayan bu güzel sitemiz; yürek okuntularına uğrayan okuyucularını ısıtıyor, aydınlatıyor, ışıtıyor.

 

Gerçeğe uygun yazanlara, yazılanları okuyup doğru değerlendirenlere her zaman saygılı davranarak,  dostluğun, ahlakın ve insanlığın sesi olma özelliğini koruyor, temiz gönüllere konup haklı ve hakikatli sözleri dillendiriyor. Hakk’a ve halka hürmeti besleyip, ulaşabildiği yüzleri, yürekleri kaliteli ürünlerle süslüyor.

 

Bu güzel sitemiz, binlerce üye tarafından sevinçle izleniyor. En saf sularla çağlayıp akan ırmaklar gibi akıyor, zorluğu kolaylaştırıyor, tatlı söylüyor, etik ve estetik kuralları koruyor.

 

Özüyle, sözüyle, üyesiyle, yöneticisiyle en güzel güllerin yeşerdiği gülistanlara benzeyen, kültüre, edebiyata, sanata kuvvet katan, bülbüller gibi şakıyan, her daim ileriye yürüyen bu güzel sitemize daha nice yıllar üstün başarılar diliyorum.

 

Allahım, üyeleri arasındaki birlik ve dostluğu, ileriye yönelik sevindirici ve faydalı hamlelerini, hepimizi gururlandıran başarılarını korusun diyorum.

 

Saygılarımla… 

 

 

Fikri HAKLI

( Bizim Güzel Sitemiz başlıklı yazı Fikri HAKLI tarafından 2.04.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu