Adam  öldürme failleri teröristler silahlarını gömüp  gitmesi,gömmeden gitmesi güvenli  şekilde gitmesi için çözüm bulundu.

             Önceden insansız ucuslarla insan sıcaklıgına duyarlı İsrail yapımı elektronik ucurtmalarla yerleri tesbit eilmeye calışılan terörist kolluk asker arasında ki vur kac oyunu şimdi körebe oyunu ile çözümlenecek

            Yeni oyunun meclis tarafından yapılmayan kurallarına göre, aslında hepsi bir suçlu adayı olan teröristler,köşe kapmaca daki gibi gözleri acık olacak ama kolluk  kuvvetleri gözleri  kapalı yada bir bez parcası ile kapatılmış olarak .onları yakalamaya calışacak.

            Bu sekilde hem kolluk suçlulara musamaha göstermemiş olacak hem de il idaresi töhmet altında suçluyu korumak ve kayırmak adına işlem yapmamış olacak.

            Oyunun bir ileri adımında, yorulması muhtemel terörist cocukların,milliyetçi komondaların kaza kursunlarına kurban  olmaması için  ordu kamuflajlı  üniformalarla içerdeki bağlantı subay astsubay eşliğinde helikopterlerle  sınır ötesine bırakılması söz konusu olacak  

         Sivil uzantıların halen cezaevinde olması problemine nasıl çözüm üretileceği ,cezaevi kapılarının acık bırakılması ,’’keysikey ‘’örgüt üyeleri dışındakilerinin kelepce ile ranzalarına baglandıktan sonra örgüt üyelerinin bırakılması sağlanacak.Tabi ki en önce sınıra en yakın cezaevi nakilleri yapıldıktan sonra dağdaki teröristlere uygulanan güvenli sınır dışı geçişi bu arkadaşlar içinde sağlanmış olacak.

         Tüm bu senaryoyu okuyan şeytan benim aklıma neden gelmez diyerek kafasını duvarlara vurarak meftah olmuştur. Çözüm süreci bu suretlede diğer insanlara şeytandan kurtulma imkanı sağlamıştır.

          Her şey yeni VATAN  için ….

( Gözlerimi Kapar Vazifemi Yaparım başlıklı yazı HALİLİ tarafından 27.04.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu