Yalnızlığım özlemli bir haykırış.. Çiçeğin tomurcuğu yarması gibi.. Yarıya kadar inmiş yüreğimin bayrağı.. Matem var, matem !!

İçimizdeki melekleri öldürürlerken, melek kalmayı bilmek .. İnin derinlere korkmayın.. Sürsün kazınız..Nasılsa göreceksiniz acının köklerinde sevincin yaman ağzını..Sabrediniz !!

Yüreğim ayaza durmuş.. Dallanmış acıların uçlarına tünemiş ürkek kuş.. Gök size yakın, yer bana uzak.. Alnıma deli bir kurşun.. Kanadınıza bir taş..

Kaç kez sütlü,köpüklü;kaç kez sade içildi fincanlarda.. Ne şekerli bundan böyle ne orta,yok artık sıcaklığı kahvenin fincanlarda.. Nasılsa bir kahvenin varmış kırk yıllık hatırı ya..,

Şimdilerde sevgiler kurutulmuş üzüm gibi saklanıyor sanki tavan aralarında.. Umutlar hala kundaklarında..

Nereye gittiler onca martıları denizlerin..Dalgaların sesi,mavisi gözlerimizden.. Nereye gitti onca doyumsuz sevgiler,kırk yıllık dostluklar ?.. Ben karanlıkları topladım bir bir.. Örtüm yorganımla.. Sırf sizler aydınlıklarda kalasınız diye...

Gök mavidir..Çimenler yeşil.. Yarınlarınız ak ,apak , okşasın sizi sevsin yaşamak '

( Nereye Gitti Martıları Denizlerin.. başlıklı yazı KENAN KOÇ tarafından 7.11.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.