Tema
Üye Ol Giriş Yap
Anasayfa Şiir Deneme Hikaye Makale Serbest Kürsü Yazarlar Forum Sohbet Online Üyeler
(0 oy)

Heybemdeki Sevda Birikintileri

******************************************************************************

                        

*** Bir varmış,bir yokmuşla başlar ya masallar !! Bırak masallara düşmeyi ve yaşamayı !!! Sen ve ben ; kendi romanımızı yaşayıp ,yazalım hadi gel !!


*** Beyhude çabalama; sen bana geç kaldın !!


*** 42 yıldır beraber yürümüşlerdi hayatı her halde... Tartışmaya başladılar.. " Allah beni senden sonraya bırakmasın" dedi biri, papağan gibi tekrarladı diğeri.. Gittikçe arttı şiddeti tartışmanın.. Bir orta yol buldular sonunda.. İkisi birden " Allah'ım sen bize; birbirimizin yokluğunu gösterme !!".. Muhteşem bir temenni !!! Yürekten " AMİN !!" denir sadece !!! 


*** Yıllardır senleyim ya , kocaman bir SEN yarattın yüreğimde , nefes alış verişlerimde !!! KURBAN olurum sana KURBAN !!!!! Bu gün arefe ya; hatırlatmak istedim işte..


*** Gönül ipinde asılı onlarcası..Silkele bir ben kalayım hadi !!


*** Sen varsın diye tutunuyorum hayata !! Sakın gitme bırakıpta beni ;bir yerlere !!! 


*** Sen ne büyük armağansın ; esir aldın günlerimi !!!


*** Rüyalarıma girersin diye uykuya hasret kaldım !!


*** Geç sen o söylediklerini; yazdıklarını !!! Yazmak kalem kağıtla,söylemek dudaklar arasında kolay !! Ya icraat nerede ??


*** Üşüyorum... Yetmiyor ısınmak için çift battaniyeler yorgan üstünde.. Gel !! Üşüyorum işte.. Isıt beni solukların da !!!


*** Ben olmazsam sen ; sen olmazsan ben olmazdık !! O halde bu afra tafralar neden ki 


*** Ne zaman bir yerlere gitsen başlar orada soğukluğun !!! Kâr,buz,fırtına ile dönersin ellerinde !!Her şeyin doğal olanı makbuldur; erime sakın !!! Öyle kal buz gibi ve soğuk !!! Klima havasını sevmem hiç bilirsin !!! 


*** Öyle bir bakıyor ki etrafa ; ok gibi yayılıyor kirpikleri gözlere !!


*** Gittiniz !!! Yüreğimde müthiş bir yük sevgi dolu !!! Buğulu şimdiden gözlerim !!! Ha geldi ,ha geleceksiniz diye !!! 


*** Biz göçüp gittiğimiz de faniliğe ; nasılsa komşu oluruz ve sevdamız ebediyette dolanır durur boynumuz da... !!


*** Güneş doğuşun sabaha gerekçelemek te !!! Ya ben sana deli divaneliğimi neye bağlamalıyım ki !!! 


*** Bakamıyorsam gözlerine; korkaklıktan değil !! Alışkın değilim esarete !! 


*** Avuçlarında yangınlar var .. Tutamam ki !!


*** Girdaplı gözlerine bakmaya görsün insan; anaforlarda boğulur gider !... 


*** Islanmak istedim sırıl sıklam az önceki yağmurda !!!" Bakın !" demiş ; " ne hale düştü garibim,ayrıldıktan sonra !!".. Gelin,güvey olmuş aklınca !! Ulan yağmurda dolaşmak benim tabiatımda var oysa !!!


*** Bu aşkımızı gel bir dar ağacında asalım !!! Ve sonra gökyüzünün maviliğinde birer cellat gibi uyuyalım !!! 

 

*** Sen nasıl bir şeysin ki...? Uzaklaştıkça başka diyarlara ; daha çok seviliyorsun !!! (


*** Metoroloji tahminlerine göre; hava sıcaklığı 10 derece düşecek miş !!! Desene benim içim daha çok ısınacak sana sarıldıkça !!!


*** Bütün gün beynimde , yüreğimde ve ruhumdasın.. Yoruldum !!! Geceleri bari rahat bıraksan ya .. Dinlenirdim !!! 


*** Ben masallar da ,efsanelerde yaratılan kahramanları tanımam,bilmem,emsalde almam !!! Gerçek hayatta kendi sevdam yerle bir eder onları.. O kadar !!

 

*** Sen insanın iradesini öldürür; esir alırsın !.... 

Sitede Önceki / Sonraki
Yazarın Önceki / Sonraki
Oylama
0 (0 oy)
  • Yorumlar 0
  • Yorum Yaz
  • Tebrikler
  • Beğenenler
  • Popüler Yazıları
Yükleniyor...

Yorum yazmak için giriş yapın.

edebiyatevi.com

Heybemdeki Sevda Birikintileri

KENAN KOÇ KENAN KOÇ